Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki soha nem...

Van itt olyan, aki soha nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Miért érzed így? Hány éves vagy? Mit szól hozzá a párod?
2015. máj. 13. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Erre kíváncsi leszek.

Mert miért olvasgatna bárki is a gyerekvállalás, nevelés csoportban, ha nem akar gyereket???

Hátha meggondolja magát a sok probléma olvasása közben? :)

2015. máj. 13. 12:17
 2/8 anonim válasza:
66%
Azért mert valaki nem akar,még lehet ezt a topikot is olvasni :) Én nem akarok,soha nem is akartam.Párom se akar.Félek a terhességtől,szüléstől,felelősségvállalástól,ennyi röviden. N
2015. máj. 13. 12:43
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
És akkor miért olvasod? Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem. Ha valami nem érdekel, abban a témában minek olvasgatni? Vagy azt reméled meggondolod magad? Hány éves vagy? Általában nem ilyenek miatt nem akarnak felnőtt nők gyereket. Amiktől Te félsz, attól fél a gyereket akaró nők kb 90 %-a.
2015. máj. 13. 13:03
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

ÁÁÁÁ, erre én is kíváncsi vagyok. Én azóta olvasgatom ezt a témakört, amióta gyerekeim vannak. Akkor aki nem akar, az miért olvassa?

Illetve azt mondom, attól függ, hány éves az illető. Mert egy 20 éves könnyen mondja, hogy én nem akarok gyereket soha, mert félek a szüléstől stb., de lehet, hogy 5-10 év múlva már mégiscsak van gyerek.

De jöjjön ide egy 40 éves, és az mondja, hogy ő nem akart és nem is akar soha, mert neki így jó, az már megint más kategória.

2015. máj. 13. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Én, nyűg az egész. Így is hat évet éltem kvázi börtönben, hat másik emberhez alkalmazkodva, örüök, hogy végre a saját életemet élhetem.

Pluszban én bébiszitterként dolgozok heti 3-4 napot, itt ugye alap, hogy gyerekkel foglalkozok, tök jó, imádom a srácot, de 0-24 beleőrülnék.

A harmadik ok pedig egy genetikai betegség,amit 99%, hogy örökölne a gyerekem, és bele is halna (ahogy én is örököltem, és nagy eséllyel ki is fog alakulni évek múltán).

Párommal már beszéltem erről, de kicsit félvállról veszi, pedig mondom neki, hogy ne. Elutasítja a gondolatot, hogy a betegség bármikor kirobbanhat és abba meghalok, pedig a kapcsolatunk elején tisztáztam vee.

2015. máj. 13. 19:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak, akik válaszoltak.

A többieknek: akit zavar, hogy ebbe a topicba írtam, az nyugodtan görgessen tovább. Ha nem érkezik válasz, az az én bajom, nem? Felesleges azon vitázni, hogy ki olvassa a topicot és ki nem.. Én sem tartok még a gyermekvállalásnál, mégis olvasom, mert szülésznő leszek. Ennyi..

Várom a további válaszokat, ha még van :)

2015. máj. 14. 06:45
 7/8 Ivettke88 válasza:
Van, én nem szeretnék. 27 éves vagyok, a párom 28. Tíz éve megfogalmazódott bennem, hogy nem szeretnék, de azt mondogatták, hogy majd változni fog a véleményem, de erre idáig nem került sor. A soha talán erős, a jövőbe nem látok, de most így érzem, szóval akár igaz lehet. A párom legalább három gyereket szeretne, de mivel még nem vagyunk régóta együtt, ezért még korai vitázni rajta. Mindenesetre meglepődött, egyelőre ennyi. Más helyzetben talán másként reagált volna, de most nem aktuális a kérdés. Egyszerűen nem vágyom rá, ez épp elég szerintem. Ez olyan, hogy pacalt sem ettem még soha, mert nem éreztem késztetést, hogy megkóstoljam, pedig édesanyám sokszor készít. Amire nincs igényem, az nem kell. Szerintem ennyi, nem kell különösebben magyarázni.
2015. aug. 20. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:
19vagyok,és bem szeretnék.egyre jobban erősödik bennem,hogy se ferjet,se gyereket nem akarok. Egyedul szeretnék élni, társat sem szeretnék.
2015. nov. 24. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!