Van itt olyan, aki soha nem akar gyereket?
Erre kíváncsi leszek.
Mert miért olvasgatna bárki is a gyerekvállalás, nevelés csoportban, ha nem akar gyereket???
Hátha meggondolja magát a sok probléma olvasása közben? :)
ÁÁÁÁ, erre én is kíváncsi vagyok. Én azóta olvasgatom ezt a témakört, amióta gyerekeim vannak. Akkor aki nem akar, az miért olvassa?
Illetve azt mondom, attól függ, hány éves az illető. Mert egy 20 éves könnyen mondja, hogy én nem akarok gyereket soha, mert félek a szüléstől stb., de lehet, hogy 5-10 év múlva már mégiscsak van gyerek.
De jöjjön ide egy 40 éves, és az mondja, hogy ő nem akart és nem is akar soha, mert neki így jó, az már megint más kategória.
Én, nyűg az egész. Így is hat évet éltem kvázi börtönben, hat másik emberhez alkalmazkodva, örüök, hogy végre a saját életemet élhetem.
Pluszban én bébiszitterként dolgozok heti 3-4 napot, itt ugye alap, hogy gyerekkel foglalkozok, tök jó, imádom a srácot, de 0-24 beleőrülnék.
A harmadik ok pedig egy genetikai betegség,amit 99%, hogy örökölne a gyerekem, és bele is halna (ahogy én is örököltem, és nagy eséllyel ki is fog alakulni évek múltán).
Párommal már beszéltem erről, de kicsit félvállról veszi, pedig mondom neki, hogy ne. Elutasítja a gondolatot, hogy a betegség bármikor kirobbanhat és abba meghalok, pedig a kapcsolatunk elején tisztáztam vee.
Köszönöm azoknak, akik válaszoltak.
A többieknek: akit zavar, hogy ebbe a topicba írtam, az nyugodtan görgessen tovább. Ha nem érkezik válasz, az az én bajom, nem? Felesleges azon vitázni, hogy ki olvassa a topicot és ki nem.. Én sem tartok még a gyermekvállalásnál, mégis olvasom, mert szülésznő leszek. Ennyi..
Várom a további válaszokat, ha még van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!