Miért mondja olyan sok anya, hogy fürödni, se hajat mosni nincs idejük?
#53 Az hogy nincs idő, az nem a zsírban tocsogó hajat jelenti! Hanem hogy az ember ezen a téren a minimumot tudja hozni. Nincs a hajon fél orat hajkondicionalo, nincs beszárítva, nincs kétnaponta mosva, esetleg ritkabban van festve, vágva. Nekem mindig tiszta volt a hajam, de csak szimpla lófarokban, es kicsit száraz is volt, mert nem volt időm ápolgatni.
Az, hogy nincs idő rá, pont azt jelenti, hogy wc-zésnyi idő van rá, pár perc, és ki mit tud kihozni ebből. Tehat igenis tök más, mint gyerek előtt, igenis komoly szervezest igenyel, hogy legyen rá par perc, es a legtöbb anyuka meg is oldja úgy is, hogy nincs rá idő, de nem lesz az az eredmeny, mint régen, mert 2-3 perc alatt nem lehet ugyanazt hozni, mint fel óra alatt.
Kérdező ugysem fogja elhinni, milyen nehézségekbe lehet ütközni. Hiaba irja majdnem mindenki. Majd meglátja.
Gyerektelenek megjegyzeseit soha egy pillanatig nem vettem magamra, én sem tudtam elképzelni előtte (pedig 12 eves koromtol kvazi en neveltem az akkor született kistesósamat, es mindig sok gyerekkel voltam körülveve, bebiszitterkedtem is).
Köszi a tippet! :) Mondjuk a lányom általaban babakocsiban tudott elaludni, igy ritka volt hogy nem mentünk sehova, de szerencsére már 3 eves, ugyhogy ujra van időm kondicionalt, hidratalt, melirozott hullamos fürtöket létrehoznom a fejemen :) (pedig nem is volt bölcsis)
“ Egyszerűen ott a kiságy, beleteszed és vár. Nem kell egyből felkapni, ha sír. ”
Én ezt a tanácsot nagyon köszönöm neked az összes anyuka nevében, minekünk ez eszünkbe se jutott volna soha a büdös életbe nélküled, szóval örülök, hogy jöttél te gyerektelen és itt vagy velünk, hogy a hasznos tanácsaidat megfogadhassuk;))))
65!
Jaj okés akkor már túl vagy a nehezén. Na az enyém sose alszik babakocsiba se autóba 😑🤣 Csak itthon a pihe puha ágyában hason. #64
Elmondások alapján mondtam te gyerekes ősasszony! Nem egy szülőtől hallottam, hogy a kiságyba kellett tenni a gyereket, ha muszáj volt csinálni valamit. Nem azt írtam, hogy órákig hagyták bőgni a gyereket reggeltől estig. Írta valaki, hogy az se normális, ha a csecsemő reggeltől estig visít, akkor ott valami baj van, beteg, nehogymár 1-2 éves koráig csak bömböljön, ha le mered tenni 1 perces pisi ürítésre. Rengeteg asszony funkciónálatlan. Csak eszi a penész, hogy lustálkodhatjon. Arra viszont van idő, hogy telefont nyomkodjad és beszóljál nekem meg egy csomó netes oldalon, mert trollok vagytok. Szó szerint megeszi a retek az ilyen ősanyákat. Most azért vagytok ilyen idegbajosak? Magatokra ismertek. Nehogymár annyira ne legyen időd, hogy tisztálkodj. Nyavajogtok és magatokra veszitek, hogy uralkodik felettetek a gyereketek, még jó sokáig. Mennyi üvöltő, hisztiző gyerek van, ledobja magát a földre, ha nem kap meg valamit. Először titeket kellene megnevelni, úgy írtok, mintha visszamaradott tinik lennétek, szülni persze könnyű. Nem beszélve arról, hogy meddig becsinálnak, mert arra nem képesek, hogy megtanítsák bilizni. Egyszerűbb, ha hagyják beszarni 2-3 évesen is. Ez mind a lustaság! Közben nyavajog az anyuka, hogy nem tud kimenni pisilni se, elég szánalmas. Azt hittem ezek ilyen rém hírek a fiatal lányoknak, nehogy akarjanak gyereket, először erre gondoltam, de lehet tényleg vannak ilyen gyenge személyiségek. Sőt biztos. Csak menj ki az utcára, látod milyen megkeserett slampos anyák vannak, nem is puszilják meg rendesen a gyereküket, csak nyomkodják a telefont. Mennyi ilyet láttam. Közben igénytelenek. Aztán csodálkoznak, hogy a férj máshoz bújik. Kaptam normális választ is. Azokat mind lepontozták az igénytelen szülők. Azért van remény, léteznek normális szülők, akik tudják, hogy kell nevelni, gondolom irígyek vagytok rájuk, azért keltetek így ki magatokból. Így nem ijnedek meg a fiatal nők a gyermekvállalástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!