Miért mondja olyan sok anya, hogy fürödni, se hajat mosni nincs idejük?
Egy tanács! Inkább kettő. NE HALGASS ANYÁDRA MEG NE HAGYD SÍRNI A GYEREKEDET A KISÁGYBA
.
Majd meglátnám, ha gyereked lesz, hogy lenne szíved otthagyni a kiságyban sírni-ordítani, miközben te főzöl.
Nyilván ez a hajmosásos sztori túl van tolva, de azért hosszabb dolgokat tényleg nehéz megcsinálni. Arra meg várhatsz éveket, hogy ellegyen a gyerek egyedül.
Ja és még annyi hogy ez a nem tudok tusolni-hajatmosni sztori kicsit túl van tolva. Nem kell 30 perces fürdőket venni.
Egy gyors tusolás+ hajmosás is meg tud lenni 5 perc alatt ha nagyon akarja az ember.
A többi az lustaság meg igénytelenség. (Mondom ezt úgy hogy derékig érő hajam van)
Nem kell puccparádé sminket feldobni de egy szinezett hidratáló, szempillaspirál max 2 perc.
Fogadok hogy nincs gyereked...
Persze hogy nincs...
Te vagy aki itt kerdezget folyamatosan...
Ilyen kérdésed is volt már pár hónapja ...
"Gondoltam,hogy nincs gyereked, valószínűleg nem is láttál testközelből még csecsemőt."
Nagyon szeretem a gyerekeleket, kiskorom óta és sokat játszottam velük, vigyáztam is sokat kisbabára, rokon és baráté. Nyilván annyi idő alatt nem derül ki, hogy hogy kell nevelni egy babát. Én felvettem, sőt csokit is adtam neki, mert annyira édes volt.
"akkor ne vállalj gyereket.."
Nem értem miért írnak sértő, bunkó dolgokat. Egy egyszerű kérdést tettem fel, amúgy régen facebookon is láttam ezzel kapcsolatos posztot.
"Anyád "régi bútordarab""
Nekem nagyon jó a kapcsolatom édesanyámmal, és úgy gondolom jól nevelt. Nem régi bútordarab, de ezt majd rád is elfogja mondani a gyereked generációja.
Arra nem emlékszem nyilván vissza, ha sírtam ott hagyott a kiságyban. De az biztos, hogy nem voltam a toporzékolós fajta gyerek később.
Csak azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi voltam, hogy igaz-e az az állítás, hogy elkényesztetik, ha folyton a kézben van és lehet e hátulütője, ha minden megvan engedve, majd megkap mindent stb.
Köszönöm a normális válaszokat.
Látszik mennyire bejött anyukád módszere…
Megsúgom ha folyamatosan ignorálod a gyereked igényeit/érzéseit még hisztisebb lesz. Illetve a dackorszak nem kivédhető azzal, hogy folyamatos stresszben tartod a gyerekedet (mert a sírni hagyás ezt eredményezi). Az mindenképp lesz. Akár “elkapadtad”, akár nem. A kérdés, hogy milyen alapüzenetet közvetítesz a saját gyerekednek. A sírni hagyással csak a leendő önbecsülését rombolod, mert a nulladik pillanatban az a megélése a világról, hogy ő nem számít, a saját anyját nem érdekli mi van vele. Nice!
"elkényesztetik" 😂
Nyilván te sem "kényesztetted el" a nyelvtantanárodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!