Miért mondja olyan sok anya, hogy fürödni, se hajat mosni nincs idejük?
A csecsemő ha sír és az anyja megoldja problémáját, megnyugtatja, azzal kielégíti a szuksegleteit. Ami egy anya dolga, ösztönösen. Nézd megaz állatvilág őt, a természet rendjét. Nem hagyják vedtelenul a kicsinyeket. Se a törzsi asszonyok. A modern világ mindenben szemben akár menni a természeti, ösztönös rendnek.
Én mindig felvettem, rajtam aludt, hordoztam, nem volt másra bízva,rengeteget voltunk kettesben. Most, 5 évesen és ezek előtt is, olyan gyerekem volt, van, akivel olyan bizalmi kapcsolatom van, hogy hihetetlen. Minden nap elmondja, hogy mennyire kedves vagyok, odaado, türelmes. Mindenhova jön velünk, mert mindenhol tud viselkedni. Kicsi kora óta visszük mindenfele. Olyan szeretetet ad, hisztik nélkül, hogy elmondani nem tudom milyen boldog vagyok vele. Sosem én voltam az első, mindig ő, az igényei. És ez nem azt jelenti, hogy minden más háttérbe szorult, egyszerűen ez egy plusz. Most is ugyanúgy szerelmes vagyok a ferjembe, nagyon sokat szexelünk. Egyetemen utolsó éves vagyok, dolgozok. Nem kellett feladni madam, egyszerűen csak elfogadonak, minden időszak átmeneti, nem kell szembe menni az árral.
Mindenki tud gyereket nevelni, amíg gyereke nem születik.
Igen, gyerektől függ. Ha eszik-alszik baba, akkor persze több ideje van az embernek. Ha 5 percet alszik max, aztán üvölt, hogy az anyja nincs a közelben, akkor szopacs. Nekem volt ilyen, és olyan gyerekem is. Nem tudsz elkapatni egy kisbabát. Egy kisbaba!! Nem játszmázik. Nem hagytam ordítani egyiket sem. Nem lettek "toporzékoló gyerekek" ettől. És rendben ke is váltak rólam. Ahogy nőttek, úgy tudtak egyre többet járszani magukban. Nem úgy kell elképzelni, hogy azért, mert nem hagyod ordítani, akkor soha az életben nem lesz tőle nyugtod, de a baba korszak erről szól.
Egyébként az én gyerekem 6 hós alszik 3x. reggel 1 órát délután 2öt estefele 40 percet. Majd alszik 20h30tol-6ig itt eszik majd visszaalszik. Este mikor elaludt akkor fürdök, hajatmosok kencézek de amúgy meg hozom magammal a fürdőbe és elnéz reggel pl, vagy akkor kenem ki magam amikor elaludt délelött, vagy porszívózok néz a szönyegéröl, egy valamit nem tudok megoldani az a főzés, akkor főzök mikor a férjem hazaér és így van másnap délre is fött étel
Újszülöttként meg evett aludt 3 órát is egyhuzamba a házat átmostam hetente, untam magam. 🤣 Ez a jobbik véglet. De amikor fenn volt sokszor sírt, sokat volt kézben,szinte le se lehetett rakni az első 2 hónapban. de pl 16órát a 24ből aludt 3 hós koráig. Sose volt annyi szabadidőm mint az első 3 hónapba. 🤣 Ez is babafüggő.Nekem ilyet dobott a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!