Miért nem fogadja már el a cumit?
Kislányom pont ma 4 hónapos. Kb 2 héttel ezelőtt úgy altatta el magát, hogy cumi volt a szájában. Hiaba anyatejes, nem aludt el a mellemen, hanem evés után a cumival. Így 5-6 órákat aludt éjjel egyben. Nekem ez merőben új volt, mert a nővére csakis kizárólag szopizassal aludt el, majdnem 2 éves koráig.
Hat most hét elején ez megszunt. Szinte nem is fogadja el a cumit. Viszont enni nem akar, csak cicizne, de ugye a tej jön, akkor az a baj és mostmar szopizas közben alszik el. Persze éjszaka és az 1-2 alkalom helyett 4-5x kel. Még ez se lenne akkora baj, csak a nővére reggel fél 7 körül ebreszt és így nagyon rövid az éjszaka.
Hasonlo tapasztalat?
Az első lányom 2hétig cumizott a kicsi még 3éves és még mindig igényli nem vagyok cumi ellenes de esküszöm sokkal jobb ha inkább nem kéri a cumit mert a mi esetünkben nagyon nehéz róla leszoktatni.
De esetleg ha ragaszkodsz a cumihoz akkor probálj más fajtát.
Nekünk a mam és az avent cumik váltak be amiknek hasonló a kialakítása mint a mellbimbó.
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!