Miért mondja olyan sok anya, hogy fürödni, se hajat mosni nincs idejük?
"Most komolyan kèpes voltál egy màsik regisztrációrol ide hányni ezt a sok ökörsèget?"
Mert ezt édesanyám fogalmazta meg. Ez a tapasztalata. Nem új regisztráció, hanem a valóságot írja le.
De, mint mondtam ott a net, ahol sok csodát lehet látni.
Honnan lett hirtelen gyereked, kerdező? Tegnap még nem volt :D
Most vált totál komolytalanná az egész! (szamomra... másoknak hamarabb feltűnt)
Nekem nincsen, édesanyám fogalmazta meg, ő küldte nekem a szöveget. Azt írtam le ide. Hátha elhisztitek a tapasztalatokat.
Walking at 9 months. Írjátok ezt be youtubon. Ott is látni. Nem tudok ettől többet tenni. Biztos megfogtok lepődni, ha ilyen gyerekkel találkoztok, esetleg idősebb korotokban.
Első oldal 6-os komment:
"Nekem nincs gyerekem, szóval tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Amúgy nekem ezeket anyukám mondta és valahogy egyetértek vele, én is felnőttem és jó a kapcsolatunk. Nem akarnám, hogy folyton minden egyes percben a gyerek mellett legyek, mert van egy egészséges énidő. Meghát mosni, főzni is kell."
Most meg ez:
Nézz utána neten, esetleg külföldi oldalakon. Biztos vannak fejletlen babák. Mi valószínűleg a fejlettebb babások körébe tartozunk. Nem "véletlen" kellett neki. Az én gyerekem nagyon értelmes. Ezért kellene utána olvasni neked, hogy nem minden baba olyan, mint a tiéd volt és a jó neveléssel csak támogatni tudod a fejlődésben.
Most akkor van vagy nincs gyereked? Ez elején az volt, hogy hagyni kell sírni a kiságyban. Mostmeg annyit foglalkoztál a nemlétező gyerekeddel, hogy 7 hónaposan szobatiszta volt és szavakban beszélt. Andersen jobb meséket írt.
Igen ő küldte el a szöveget, mert meséltem, hogy nem hiszik el...
YouTube-on van több videó is, hogy járnak ennyi hónaposan, 9 months walking. Azt se hiszitek el nyilván.
Aztán ott 1 short videó: 7 months old: play in sitting.
Szóval anyukám nem hallucinálta be.
Igen, 9 hónapos persze,hogy képes járni. 7 hónaposan pedig ülni. Igen, létezik ilyen. Mi ebben a hazugság? 😂
Miért nem néztek utána??? Ott a YouTube pl.
Nem tettem idézőjelbe anyum szövegét.
Itt, ezen a regisztráción van 1 másik téma amivel foglalkoztunk. Ezért adtam erről a választ. Ennyi történt. Semmit sem hazudtam. Az elmondását írtam végig. Nyilván nem hazudott nekem, miért találná ki nekem? beírtam youtubon és ott az élő példa rá.
Ez a beszélgetés pedig már értelmetlen, mert csak a bizonygatáson van a hangsúly, meg egymás leoltásán, ahogyan kezdődött ez az alap kérdéssel is. Az ember kérdez és már támadják. 2 max 3 válaszoló, ha lehet itt, jobban tettem volna, ha semmit se írok már. Bőven elég volt a múlt héten, csak anyukámmal ez a gyereknevelés téma feljött. És igen... Jól emlékeztem, hogy 9 hónaposanan felálltam, jártam. Tesóm is. Mi értelme lenne egy anyának ilyet kitalálni, hogy ezt mesélgesse a gyerekének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!