Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem miért nem fogyok....

Nem értem miért nem fogyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016 december 1től kezdtem sportolni. Gyakorlatilag majdnen minden nap futok. Eleinte 4 most 5 km kb 26 perc alatt konditeremben. Volt 2 hét szünetem betegség és egyéb ok miatt februárban. Fogyni akarok de nem fogyok semmit, ha pedig megeszek 1 kiflit hízok. Havonta 2-3kilót adok csak le. Rizs, tejtermékek csirkét, gyümölcsöket eszek, semmi zsíros vagy ilyenek.

2017. márc. 27. 08:58
 81/102 anonim ***** válasza:
51%
Ez a nyomi a GYIK-on kérdező szellemi toprongyok mintapéldánya. Teljesen felesleges bármi hasznosat írni,úgysem fogja fel.
2017. márc. 30. 09:55
 82/102 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, megértettem, hogy többször kell ennem kevesebbet. Úgy fogom csinálni.
2017. márc. 30. 10:36
 83/102 anonim ***** válasza:
100%

Evés előtt igyál egy bazi-nagy pohár vizet, az betölti a gyomor felét, akkor már kevesebb kaja is elég lesz ahhoz, hogy úgy érezd, elég volt.

És amikor pár óra múlva ismét csak megéhezel, ugyanígy kezded: nagy pohár víz, utána az eddigiekhez képest jóval kevesebb kaja... majd megszokja a gyomor, hogy kevesebb is elég. Kb. 1-2 hét.

Fájnak az izmaid, ne csodálkozz, hülyére dolgoztattad őket. Kell nekik a pihenés, ill. csak laza, u.n. átmozgató torna, mert ugye itt is igaz: kutyaharapást szőrivel.

2017. márc. 30. 11:25
 84/102 anonim ***** válasza:
100%

57-es vagyok, én javasoltam, hogy 5 napra oszd be, amit főztél. De ekkor még nem tudtam, hogy ezeken kívül mást nem is ennél. Nekem kb. 3200 kcal jött ki, ha nem eszel mást, ez 2 napra sem biztos, hogy elég lesz neked. DE: húsból nagyon sok lenne egy fél csirke egymagadnak, egy átlag embernek elég kb. 30 dkg hús, persze normális étkezés mellett (azaz nem hús hússal, nyomokban egy kis zöldséggel).

Szerintem az a legnagyobb baj, hogy nincs rendszer az étkezésedben. Egyik nap lazán benyomsz 330g szénhidrátot egy evésre (aztán jön a kajakóma). Másik nap jóval kevesebb ch, de iszonyat sok hús. Ebben az összevisszaságban a szervezeted nem tudja, mihez kezdjen, hol túlterheled sok ch-val vagy sok fehérjével, hol éhezel. Én csodálkozom, hogy egyáltalán lement rólad pár kiló.

Én azt javaslom, tervezd meg jobban, mit eszel, makróknak olvass utána, és ezt a halom kaját, amit egy napra terveztél, oszd el legalább 2 étkezésre, 4 óra időkülönbséggel, de az se baj, ha 3x eszel. Nem kell egész nap, vagy óránként enni, ha nem esik jól, mert nem vagy hozzászokva. De az egy evés tényleg nem jó.

A zöldséget pedig úgy számold, hogy legalább ugyanannyi legyen súlyra, mint a húsféle, de lehet kétszerese is.

2017. márc. 30. 14:18
 85/102 A kérdező kommentje:
szívesen mutatnák képet is, csak nem tudom, hogy kell. Ha valakinek van ötlete teszek fel.
2017. márc. 30. 16:32
 86/102 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem tudod. :-DDDD
2017. márc. 30. 18:44
 87/102 A kérdező kommentje:

Ebből ettem meg 5db tojást tegnap [link]

A mai kajám pedig így kezdtem ebből 2 tánnýerral ettem 1 tojást ettem összesen.

[link]

2017. márc. 31. 11:40
 88/102 A kérdező kommentje:

A 30dkg húst betartva 4-5 kg fogytam 2 nap alatt. Ma voltam kondizni alig bírtam felemelni a súlyt. Nagyon elfáradtam és úgy érzem nincs energiám. Szerintem rossz ez a diéta amit mondtok. Nekem kevés a 30dkg hús ha kondizok. Szükségem van energiára, hogy bírjak 5-6 km sprintelni és kondizni majdnem minden nap. Amúgy meg a 2 kg csirkében van csont is.

Szerintetek melyik a jobb fogyási módszer?

1. Betartva a kalóriát, szénhidrátot stb. És alig bírok mozogni.

Vagy.

2. Kevesebb szénhidrátot eszek és kalóriát mint amennyit elégetek. És tele vagyok energiával érzem, hogy sportolok

Jobb lenne ha nagyon keveset ennék, de érzem, hogy nincs akkor energiám. Izomfájdalmam van, stb. Ha súlyt emelek erősödök muszáj ennem úgy érzem.

2017. márc. 31. 17:43
 89/102 anonim ***** válasza:

Fogd már fel, hogy nem fogysz két nap alatt öt kilót. Akkor sem, ha pillanatnyilag ennyivel kevesebbet mitat a mérleg.

Nézd, úgy zabálsz, ahogy akarsz, de nem fogsz kalóriadeficit nélkül fogyni, punktum. Abszurd mennyiségeket eszel, ez kb. egy olimpikonnak sok lenne. Ki se próbálod a normális étrendet, egy napig csinálod aztán megállapítod, hogy rossz. Összevissza eszel, a szervezeted nem tud beállni egy rendszerre.

Így nem is fog menni.

Valójában esélyes, hogy csak kifogásokat keresel, hogy miért nem változtatsz.

2017. márc. 31. 18:21
 90/102 anonim ***** válasza:

Akkor emeld a hús mennyiségét, ha úgy jobban érzed magad, de maradj a többszöri evésnél és egyél sok zöldséget is.

Az, hogy gyengébbnek érzed magad, lehet az alacsonyabb kalóriabeviteltől, de a kevesebb ch-tól is. Nem biztos, hogy a kevesebb hús az oka.

2017. márc. 31. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!