Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem miért nem fogyok....

Nem értem miért nem fogyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016 december 1től kezdtem sportolni. Gyakorlatilag majdnen minden nap futok. Eleinte 4 most 5 km kb 26 perc alatt konditeremben. Volt 2 hét szünetem betegség és egyéb ok miatt februárban. Fogyni akarok de nem fogyok semmit, ha pedig megeszek 1 kiflit hízok. Havonta 2-3kilót adok csak le. Rizs, tejtermékek csirkét, gyümölcsöket eszek, semmi zsíros vagy ilyenek.

2017. márc. 27. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 A kérdező kommentje:
Mit egyek ma mert kezdek éhes lenni
2017. márc. 27. 12:46
 32/102 A kérdező kommentje:
Ma májat ezsek rizzsel borsóval savanyusággal.
2017. márc. 27. 12:48
 33/102 anonim ***** válasza:
95%

A gyros (amennyiben húsból és zöldségekből áll, egy kis öntettel) teljesen jó kaja, csak ne edd meg hozzá a sült krumplit/pitát. A rántott hús is beleférhet néha, ha nem étolajban sütöd, de jobb a sima sült/párolt hús, sok párolt vagy nyers zöldséggel. Rizsből nem kellene fél kilót megenned, a tej pedig nem jó fehérjeforrás, és nem előnyös a fogyókúrában a hormonális hatásai és tápanyagösszetétele miatt. Edzés előtt nem muszáj gyümölcsöket enni, sőt.

A fogyás kulcsa az étrend, az edzés azért kell, hogy formás és fitt is legyél.

2017. márc. 27. 12:49
 34/102 anonim ***** válasza:
48%
Ja és ha megeszel egy kiflit és hízol, az azt jelenti, hogy jobb, ha nem eszel kiflit. Egyél helyette pl. tojást, vagy egy fél kígyóuborkát, vagy egy marék diót...
2017. márc. 27. 12:53
 35/102 A kérdező kommentje:
Most már jön a nyár és a gyümölcsök. Ilyenkor remélem jobban lehet fogyni mint télen. Ne egyek fél kg rizst, ne egyek kiló számra gyülölcsöt, ne igyak tejet, ne egyek magvakat, olajosat, stb. Eddig csak a vízig jutottam ami egészséges és nem hízlal. Én még a halra gondolok, de kicsit drága és az is biztos hízlal ha megeszek 1 kiló halat. Most napi szinten mondom a kajákat. Nem azért de nem tudom mit egyek ami laktat ad energiát és baráti áron van.
2017. márc. 27. 13:10
 36/102 A kérdező kommentje:

És tudok csinálni kúrákat és zsoktam is, kell is. De nem 5 hónapig. Annyi van nég ha 2-3 kg fogyok havonta

Szerintem az nem lenne egészséges h 1 évig diétázok.

2017. márc. 27. 13:13
 37/102 anonim ***** válasza:
93%
1 mintaetrendben sincs fel kilonal tobb csirke, dieta alatt.
2017. márc. 27. 13:13
 38/102 anonim ***** válasza:
Mennyi ido alatt akarod leadni a felesleged? Nagy tevedesekben elsz. Olvass utanna a dolgoknak. A Sarga Kapszula cimu konyv nagyon jo es ingyenesen le lehet tolteni. [link]
2017. márc. 27. 13:15
 39/102 anonim ***** válasza:
Mint már írtam, zöldségek, tojás, hús... Az olajos magok is jók, csak vigyázz a mennyiséggel. Sokan esznek sajtot, túrót, natúr joghurtot, kefírt. A hal tökéletes. Ha túl kevés zsírt eszel (ami nem étolaj vagy margarin), állandóan éhes leszel. Én inkább a szénhidrátcsökkentést javaslom. A gyümölcsök nem mindenkinek jók fogyáshoz, de ez elég egyéni, illetve függ attól is, mennyi ch-t viszel be egyéb kajákból, mennyire stabil a vércukrod, mennyire leszel tőlük éhes...
2017. márc. 27. 13:17
 40/102 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a hozzászólásokat. Bocsánat ha esetleg nyers vagyok vagy valami.
2017. márc. 27. 13:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!