Nem értem miért nem fogyok. Mit csináljak?
Komolyan mondom geccsi jól szórakozok. :-DDDD
A csúcspont: kívánja a fehérjét,ezért megiszik napi egy liter tejet. Besz@rok. :-D
Fehérje:
- hús =szárnyasok, sertés, marha = sovány része, + hal
- egyéb fehérje: tojás, túró, sajt, tejföl, tej, gomba, szója (= bár ez utóbbit sokan szemét kajának csúfolják, esetenként befér)
Az összes zöldségfélét eheted, a száraz bab, borsó, lencse amelyekkel vigyázni kell, mert rengeteg bennük a ch. A zöldbab, zöldborsó... az mehet. A krumpli is mehet, kis mennyiségben, főleg hajában főzött formában.
Minden más kaját válaszd ki elsősorban a Glikémiás Index alapján: az alacsony GI %-os kaják lassan felszívódó ch-t tartalmaznak, vagyis később éhezel meg, kevesebb is elég belőle. A közepes GI-s még elmegy, de a magas %-ost célszerű kerülni.
És mellette figyeld a kcal-táblázatot, és úgy válogass, ésszel egyél, és ne "amit a szemed kíván"!
"de ez az időpont mindig 18:00 előtt legyen"
Minden komoly forrás leírja, hogy ez baromság. maximum akkor igaz, ha kilenc-tíz közt alszol.
Én éjfélkor vagy kicsit utána fekszem minden este, egész érdekes lenne, ha este hatkor ehetnék utoljára (főleg, hogy akkor indul az intenzív edzés).
Általános szabály, hogy este könnyűt, kisebb adagot és legalább két órával elalvás előtt egyél!
43as normálisan elmondtad. Köszönöm. Akkor lecserélem a rizst főtt krumplira. A fagyasztott zöldborsó jó? Csirkemáj mennyire jó?
Az előbb ettem edzés után. Nagyon éhes voltam és ettem 450g fagyasztott zöldborsó, 50dkg csirkemáj és 1/3kg rizst (az előbb valaki írta h fél kg sok azért) és 3 fej v.hagymát csak sóval. Megnéztem a mérleget 3 kg híztam emiatt. Viszont most megint másnap ilyenkorig jóvagyok. Most azon gondolkodok menjek e vissza kondizni egy futásra miután lenyugszik a hasam. Csak álmos vagyok,lehet alszok inkább és holnap akkor megint leedzem a napit.
:-DDDDD
Te egy mentális fekete lyuk vagy kérdező.
"félkg risz hússal és borsóval"
"Ne egyek fél kg rizst"
"ettem 450g fagyasztott zöldborsó, 50dkg csirkemáj és 1/3kg rizst"
Nagyon el vagy tevedve az adagokkal, ne csodalkozz, hogy nem fogysz olyan utemben, mint szeretnel. Ennyi kaja egy egesz csaladnak eleg!
Tudod mennyi lenne normalis adag? 150 g borso, 150-200 g csirke, 150-200 g fott rizs. Te tobb, mint duplajat eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!