Nem fogyok. Miert? Kerlekszepen!
Mar 3 hete egeszsegesen eszem,sportolok sokat es nem mozdul meg a merlek. Oke hogy en latom magamon meg minden es erzem is de megsem megy a kilo.
Erzem hogy kerekebb a fenekem, formasabb a derekam stb stb... de meg mindig 82kg vagyok. Kezd elkapni az ideg ettol..
Mi a francert nem megy mar le?
Kaloriadeficitben vagyok. 1200-1300
Minden nap fel ora elliptikus trener ahol kiizzadom az eletem,utana 5perc levezeto kocogas es 5 perc legmagic.
Van amikor meg este 20 percet lemegyek es futok dunaparton..
Es NEM
Egeszsegugyileg egyszer kivizsgaltak mar a hirtalan hizas miatt de semmit nem talaltak szoval nem amiatt nem megy le.
Megis akkor miert?
Mai kajam : tonkoly kocka (lipoti)
Tonkoly kifli (lipoti)
Csirkesalata 1 toast kenyerrel
Hogyan ennel jobban???
Dolgozom, egyetemre jarok nincs idom nekem fozni...
Koliban vagyok. Orulok ha elek.
Hetfom ilyen :
8-9-ig kondi
9-9:30-ig zuhanyzas elkeszules
9:50-11:30 ora
11:47 szaladok buszra munkahelyre
12-16 h : melo
Fel ora a busz vissza
Fel5-5 bevasarolok
Vissza koli
Megfozok masnapra CSIRKET!!mindig csirket eszem rizzsel es zoldseggel.
6kor vegzek
Elmegyek futni fel 7kor
7re visszaerek
Furdok eszek
Alszom
Ebbol all a napom. Nem tudok mashogy enni. Orulok ha lipotiban tudok eyaltalan venni valamit....
2 éve 49 kg voltam :D
szóval olyan rég óta nem vagyok túlsúlyos
de mégis több az, mint 3 hét, nem? :) naugye. :)
szóval csak légy türelemmel. egyelőre örülj annak, hogy mint mondod jobban érzed magad, látod magadon stb. legyen ez elég. nyugi, a kilók is indulni fognak. nem lehet megmondani mikor, talán már jövő héten, de lehet, hogy csak még 3 hét múlva. kitartás.
mit veszíthetsz, ha kitartasz (a kilóidon kívül :) )? most képzeld el, feladod holnap, mert "ez úgyse megy". és akkor elkezdesz hízni valószínűleg vagy jó esetben maradsz ugyanennyi. de TUTI nem fogysz.
ha kitartasz, akkor előbb-utóbb BIZTOS fogyni fogsz. de a tuti nemmel szemben egy "talán így majd fogyok valamikor" is elég, nem?
de. :)
hajrá!!!!
Nos, nekem lenne pár észrevételem.
Előszőr is nem tűnik valami lehetetlennek az időbeosztásod.
De itt is lehetne mit variálni,pl reggel 8-9 kondi aztán este futás nem mondom,hogy felesleges mert nem az,de ha annyira nincs időd valamelyiket egész nyugodtan elhagyhatod mert fogyni elsősorban nem ettől fogsz,hanem egy normális étrendtől.
Írtad,hogy örülsz ha a lipótiban tudsz venni valamit, a véleményem szerintem be sem kellene tenned oda a lábad.
Délután úgyis mész vásárolni,ott mindent meg tudsz venni,nem hisze,hogy akkora munka este beáztatni 40 g zabot tejbe/vízbe majd reggel rádobni pár szem gyümölcsöt és diót.
Tízórai szintén nem igényel munkát,lehet ez gyümölcs,túró,cottage cheese és sorolhatnám.
Az ebédedet megfőződ mint írtad,csinálj dupla adagot és tudod enni azt is uzsira vagy vacsira rízs nélkül.
Ráadásul,hogyha nem is tízóraizol meg uzsizol akkor végképp nem értem mire nincs időd.
A másik ami feltűnt,hogy 1200-1300 kcal.
Ez egy 60 kilós lánynak is kevés lenne.
A harmadik ami fontos lehet,az a makrótápanyagok összetétele.
Nem mindenkinél működik ugyanaz,lehet,hogy több zsírra lenne szükséged,lehet,hogy több vagy éppen kevesebb ch-ra.
Ezt csak te saját magadnak tudod kitalálni,csak ugye ehhez számolgatni kellene amire ha nincs időd akkor veszett ügy.
"Írtad,hogy örülsz ha a lipótiban tudsz venni valamit, a véleményem szerintem be sem kellene tenned oda a lábad."
Ott a pont! :)
Én kétlem, hogy megsütni/főzni pár tojást, feldarabolni még egy kis zöldséget (vagy párolni mirelitet) olyan sok időt vesz igénybe. Pékség helyett beugorhatsz egy zöldségboltba is megvenni a hozzávalókat. A kérdésben írt étrendedben 3-ból 3 étkezésedben volt pékáru (2-ben pedig semmi más). Hidd el, cukor és liszt (meg egyéb silány adalékanyagok) nélkül sokkal könnyebb lefogyni. A főétkezéseket érdemes fehérjére, és nem szénhidrátokra alapozni.
Ne feledkezz meg a hasznos zsírokról sem.
Egyébként 3 hét nem nagy idő, nem mindenki fogy azonnal látványosan. Írtad, hogy voltál kivizsgáláson. Pajzsmirigyed, vércukrod rendben van? Szedsz valamilyen gyógyszert, fogamzásgátlót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!