Nem fogyok. Miert? Kerlekszepen!
Mar 3 hete egeszsegesen eszem,sportolok sokat es nem mozdul meg a merlek. Oke hogy en latom magamon meg minden es erzem is de megsem megy a kilo.
Erzem hogy kerekebb a fenekem, formasabb a derekam stb stb... de meg mindig 82kg vagyok. Kezd elkapni az ideg ettol..
Mi a francert nem megy mar le?
Kaloriadeficitben vagyok. 1200-1300
Minden nap fel ora elliptikus trener ahol kiizzadom az eletem,utana 5perc levezeto kocogas es 5 perc legmagic.
Van amikor meg este 20 percet lemegyek es futok dunaparton..
Es NEM
Egeszsegugyileg egyszer kivizsgaltak mar a hirtalan hizas miatt de semmit nem talaltak szoval nem amiatt nem megy le.
Megis akkor miert?
Mai kajam : tonkoly kocka (lipoti)
Tonkoly kifli (lipoti)
Csirkesalata 1 toast kenyerrel
Írtam szerintem a kérdésben hogy kivizsgáltak már..
Egy.
Kettő pedig nem nincs időm még egy tojást sem megsütni.
Totál bevagyok táblázva. Van amikor ebédet sem tudok csinálni este hogyha tanulnom kell zhra.
SEMMI IDŐM.
A tönkölykockában amúgy nem tudom hol a cukor és a fehérliszt..:) Na de mindegy :)
Nincs időd még egy tojást sem megsütni?
Akkor mégis honnan tudod mégis azt,hogy nap mint nap kalóriadeficitben vagy? Arra van időd,hogy mindent grammra mérj vagy akár beírd a kalóriabázisba?
Ez egy kis logikai baki de mindegy.
Te pont az a fajta vagy akinek nem lehet segíteni mert meg sem hallja amit a másik ír/mond.
Ha szerinted teljesen oké,hogy a napi étkezésed tönkölykocka,tönköly kifli, toastkenyér és egy csirkesaláta akkor oké,csak ne csodálkozz ha egy dekát sem fogysz.
Nem mérek nyilván grammra mindent és igen munkahelyen szoktam beírni a kaloriabázisba mindent :)
Sac/kb mérem a dolgokat de NINCS nagy elétrés szóval erre nem foghatjátok a nem fogyást
Légyszi ne oktass ilyen módon.
ILYEN MÓDON hangsúlyozom.
Szóval, tévedtem, a tönköly kockában és kifliben tényleg nincs cukor. Csak kb. 30 g ch darabjában, főleg gabonákból.
Az összetevők között első helyen található a búzaliszt (mivel nem jelezték, hogy teljes kiőrlésű, ezért feltételezem, fehér liszt). Azaz legnagyobb részben fehér lisztből áll. Amúgy nem azt írtam, fehér liszt, hanem hogy "liszt". És nem véletlenül.
Ezen kívül szója, burgonyapehely, és finomított növényi olajokból (köztük szója) kb. 20 g/db.
Te tényleg azt hiszed, hogy ez az "étel" segít/nem hátráltat a fogyásban, vagy bármilyen módon hasznos táplálék?
A toast kenyér összetevőit nem ismerem, de hasonló élelmiszeripari borzalom lehet.
Ha majd eléggé elkap az ideg, hogy nem fogysz, talán sikerül rávenni magad, hogy ne egyél ilyen xarokat, amik csak üres kalóriát jelentenek, 0 hasznos tápanyaggal.
Nézd, van egy napi nyolc órás állásom, egy vállalkozásom és még tanulok is. Viszem a háztartást és heti 6-8 órát edzek.
És van időm normálisan enni.
Felvágni két marék zöldséget kb. 3 perc (egy kakilás ennyi idő...), zuhanyzás közben megfő a keménytojás. A cottage cheese instant kész, a sovány túrót összekeverni egy marék zöldfűszerrel egy perc.
Neked valójában kényelmesebb megvenni a tönkölykockát meg a kiflit. Ennyi. Te döntésed.
Meg is indult!!! :)) De most hirtelen :)
már csak 80 és nagyon látom ma magamon, a derekamon hogy lemegy:)
nagyon hirtelen ment most :)))
Végre megindult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!