Miért nem fogyok? LÉGYSZI!
Figyelt kérdés
1300Kcalt eszem minden nap. Figyelek a kajára és minden hétköznap sportolok 40-45 percet.
15 perc futás és 40 perc elliptikus tréner.
1 hónapja csinálom. Változik az alakom az tuti látom a tükörben a derekam vékonyodik a fenekem a kerekebb stb stb. A combjaim izmosodnak de kilóban nem fogyok basszus.
Ugyanúgy 82 kg vagyok 165 centihez.
Mi a fene már?????
Itt egy kép :
2017. márc. 20. 22:30
1/8 anonim válasza:
igen igen! Itt a lenyeg az hogy latod a valtozast,nem pedig amit a merleg mutat.Mint emlitetted edzel azaz erosodsz es ez izmot eredmenyez ami nehezebb mint a zsir.Ugyhogy nem kell felned ez jot jelent.Kit izgat a merleg ha tetszik amit a tukorben latsz? ;)
2/8 A kérdező kommentje:
De és akkor ez alapján soha nem fogok lefogyni? :O
Mert ugye ha mindig jön fel izom akkor a mérleg ugyan annyit fog mutatni nem?
:/
2017. márc. 20. 22:42
3/8 anonim válasza:
lehet fogyni fogsz,de szerintem tenyleg ne ezzel foglalkozz.Inkabb legyel 80kg es izmos minthogy 60kg es lottyedt (ez akkor lennel ha nem sportolnal azaz nem jonne fel izom)
4/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem nézel ki túlsúlyosnak, biztos jó a mérleg?
5/8 anonim válasza:
Az alacsony kcal bevitel melletti izmosodás a kezdők privilégiuma. Pár hónap, és kcal deficit mellett nem fog izom jönni, csak a zsír ég.
Most meg a kettő együtt megy.
6/8 anonim válasza:
Azt hittem egy szétfolyós alakod van. Meglepően csinos vagy szerintem ennyi kilóval és látszik hogy sportolsz. Nem bók vagy ilyesmi, én is lány vagyok, csak ne legyél elkeseredve. Ha így folytatod a zsírnak is kénytelen lesz távozni és abból már kevesebb van ez látszik.
7/8 anonim válasza:
Mindig a tukorkepedet nezd. A kilok egy dolog. A kinezet szamit. A izom eleve nehezebb mint a zsir. Sokan ledobnak magukrol 10-15 kilokat aztan a kinezetuk valamo formedveny mert izmot vesztettek nagyreszt. Ne a kilokat szamold. Sportoljal ,egyel tovabbra is rendesen es kesz. A merleg maradjon meg a bokszoloknak.
8/8 anonim válasza:
Én is fogyózok es tudom milyen rossz érzés amikor nem.látszik a mérlegen a változás. Sportolj, csak így tovább. Ne csak a kcal nézd vitamint is vigyél be. Szerintem csinos vagy. Ahogy kinézel ez már sexi. Jön a jóidő ilyenkor jobban lehet fogyni a szabadtéri programok miat. Én szoktam túrázni ha van kedved csatlakozz hozzánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!