Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem miért nem fogyok....

Nem értem miért nem fogyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016 december 1től kezdtem sportolni. Gyakorlatilag majdnen minden nap futok. Eleinte 4 most 5 km kb 26 perc alatt konditeremben. Volt 2 hét szünetem betegség és egyéb ok miatt februárban. Fogyni akarok de nem fogyok semmit, ha pedig megeszek 1 kiflit hízok. Havonta 2-3kilót adok csak le. Rizs, tejtermékek csirkét, gyümölcsöket eszek, semmi zsíros vagy ilyenek.

2017. márc. 27. 08:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:
86%

Fogyni és izmosodni nem tudsz egyszerre...

A havi 2-3kg mínusz pedig egy tökéletes tempó, ha ennél gyorsabban fogysz, annak sírás lesz a vége, mert a bőröd nem tud olyan ütemben összehúzódni... és ha kifogysz a bőrödből, úgy fogsz kinézni, mint egy telefosott búvárruha... ezen pedig csak a szike segít...

2017. márc. 27. 09:46
 12/102 anonim ***** válasza:
100%

Tévedés.

Havi 2-3 kg tökéletes, edzés mellett is.

Heti kb fél kg fogyással van esélyed arra,hogy megtartsd az izmaid nagy részét és ne "skinny fat" legyél.

Szóval ne türelmetlenkedj,nagyon jól haladsz!

2017. márc. 27. 09:48
 13/102 A kérdező kommentje:
Csak ez rengeteg idő napi 3 órát rászánni. Ha meg félek h kihagyom feljöhet 1 hét alatt az egész. Nem sok 5km de minden nap. 25-27 percnél járok. Ez csak a futás félóra. És alig látszik rajtam külsőre tényleg. Milyen kaját javasoltok?
2017. márc. 27. 09:54
 14/102 A kérdező kommentje:
Nem ehetek meg 1 rántotthús vagy 1 gyrost amíg le nem fogyok. 15kg:3 az 5 hónap még ha kitartó vagyok. Szörnyű.
2017. márc. 27. 09:59
 15/102 anonim ***** válasza:
100%

ilyen a dieta. te alomvilagban elsz, ha azt hiszed hogy barmit ehetsz es fogyni fogsz. igen, nem ehetsz gyrost, tabla csokit, nem ihatsz 10 sort egy pentek este alatt.

mi az hogy sok ido? ha nem tudsz idod szakitani ra, ugy is fogsz kinezni.

2017. márc. 27. 10:11
 16/102 anonim ***** válasza:
97%

1 liter tej? Tudod mennyi kalória van abban? Folyékony formában beviszed a napi kalóriszükségleted kb. felét.

És miért iszol (ennyi) tejet?

2017. márc. 27. 10:14
 17/102 anonim ***** válasza:
86%

Vizet igyal. Ne tejet literszamra. Rohadt sok kaloria.

Ahogy a rizs, krumpli stb is.

Remelem lassan vegre koztudatba kerul, hogy a zsir nem a satan talalmanya hanem egeszseges normalis etel a cukrokkal ellentetben.

2017. márc. 27. 10:31
 18/102 anonim ***** válasza:
89%
Totálisan király gyrost, dürümöt, pizzát, lepényeket, tudok sütni itthon saját alapanyagokból, úgy hogy a végén grammra pontosan tudom mot eszem... és bele tudom illeszteni akár egy verseny diétába is... meg kell tanulni ennyi a kulcsa... az interneten ma már minden alapanyagnak megtalálod a makro tápanxag és kcal értékeit... tökéletes étrendeket lehet tervezni kis idő ráfordítással olyan kajákból amilyet csak enni akarsz... nincs olyan, hogy valamot "nem lehet enni"...
2017. márc. 27. 10:35
 19/102 anonim ***** válasza:
100%
18-as. sajnos meg mindig konnyebb lemenni a sarki torokhoz es benyomni egy jo szoszos gyrost mint magad megcsinalni. a lustasag nagy ur.
2017. márc. 27. 10:40
 20/102 anonim ***** válasza:

Tökéletes szerintem is a havi 2-3 kg, az azt jelenti, hogy már eddig közel 10 kg mínusznál jársz. Ne légy türelmetlen, akkora többletnél lassabban indul be.

1. Egyél naponta kevesebb kcal-t

2. Vezesd mikor mit, mennyit ettél = bevitt kcal értéke

És mellé, hogy mikor mit, mennyit tornáztál = elégetett

Ehhez nagyon jó segítség a KalóriaBázis.hu. rögtön ki is számolja neked, hogy a napot kcal-deficittel, vagy többlettel zártad-e.

2017. márc. 27. 10:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!