Nem értem miért nem fogyok. Mit csináljak?
* ha naponta többet égetsz el, mint amennyit eszel :))
"Mára csináltam egy paprikás egész csirkét 1,8 kg zöldborsóval 450g és 450g-os tejföllel éa 3 fej v.hagyma. Ezt hány napra osszam be?"
Ez kb. 4500 kcal. Ha semmi mast nem eszel es csak vizet iszol, akkor ez kb. 3 napra jo lesz (atlagosan 1500 kcal naponta). Ha mast is eszel es iszol, akkor akar 4-5 napra is ki kell tolni az adagolast.
Tök rendszertelenül eszel.
Amit a többiek írtak, fogadd meg a tanácsaikat. Én is lementem hídba hogy egy étkezéssel megeszel fél kiló májat...
Gondolom azért vagy farkaséhes, mert rendszertelenül, össze vissza kajálsz. Mennyi idő telik az étkezések között?
Reggelire mit eszel?
kb napi 1x eszek
szerintem ha betartom a kevés evést akkor sokat fogok fogyni
most már változtatok evésemen.
Amúgy reggel nem is vagyok éhes. Mindig 3-4 körül szoktam éhes lenni. Akkor ettem és másnapig kibírom.
Valószínűleg ugyanígy fogom csinálni csak sokkal kevesebbet fogok enni.
Azt amit írtatok azt a mennyiséget, hogy osszam be egész nap amikor tudom h 1 evés az egész nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!