Miért nem fogyok? 55/N
Emberek!
Ő egy 55 éves nő!Egy kis tiszteletet!Amúgy kérdező.Hány centi vagy?
Hogyha egészségesen táplálkozol,akkor baj nem lehet.Nem tudom,hogy mekorra vagy,de hogyha kisebb is,te egy gömbölyded alkat vagy.
Csináld meg ami tőled telik,és baj nem lesz.Lehet,hogy ez már nem is fog változni...
Ennyi idősen már hormonális okok is akadályozzák a fogyást, és drasztikusan csökken a kalóriaigény. Főleg úgy, hogy nem mozogsz, csak a kifogásokat keresed. :) Sok helyen van torna idősebbeknek, el kell menni... Vagy legalább sétálni, de annak az a hátránya, hogy legalábbb 2 órát rá kell szánni minden egyes nap ahhoz, hogy számítson valamit. Az almaecet meg baromság.
Szerintem 55 évesen még simán lehet olyan mozgásformát találni (feltéve, ha akarsz...), amit szabad is csinálni és tudsz is, felesleges temetni magad.
40N
47 éves vagyok, szintén túlsúlyos aki igyekszik fogyni. Az első hozzászólását ne vedd figyelembe, mert nem csak a fiatalsága miatt bunkó, de még buta is. Ugyanis annyi esze lehetne, hogy felfogja: 40 évesen felül már másképp reagál test, másképp reagálunk ételekre, italokra.
Én is napi 8-10 óra munkánál 4-6 órákat állok, és igen, az ember lába ennyi idősen már sajog, fáj. Ahogy a derekunk is. 17 évesen én sem éreztem semmi fájdalmat, még úgy sem, hogy egész nap talpon voltam.
Én 98 kilóval kezdtem a diétát, ami nem diéta. Eszem mindent. Igen, édességet is, bár a szalonnát nem szeretem , de a mákos gubát igen, és azt is eszem.
Én kalóriát számolgatok. Napi 1800 kalória, figyelve, hogy megfelelő mennyiségű zsírt, szénhidrátot, és fehérjét fogyasszak. Nem szeretek futni, mondjuk az asztmám miatt sem. De járok egy konditerembe ahol egyik nap kardiózóm a másik nap súlyokkal edzem. Nem emelek 100 kilókat, csak annyit amit az ismétlő feladatokkal el tudok végezni. Heti 5x elmegyek. Ennek eredménye az, hogy jelenleg 68 kiló vagyok. Nem pár hónap alatt értem el, hanem lassan 1 éve csinálom. Igen a korunk miatt a fogyás is lassabban megy. Én azt tanácsolom, hogy használd te is a kaloriabazis.hu oldalt, és ha tudsz járj el egy konditerembe. Kedvet fogsz kapni te is. Sok sikert.
Edzett izomzat kell a lábfájás ellen, az veszi le a terhet a csontozatról. Gyenge hasizomzat derék és hátfájdalmakat okoz.
Almaecet meg nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!