Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem miért nem fogyok....

Nem értem miért nem fogyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016 december 1től kezdtem sportolni. Gyakorlatilag majdnen minden nap futok. Eleinte 4 most 5 km kb 26 perc alatt konditeremben. Volt 2 hét szünetem betegség és egyéb ok miatt februárban. Fogyni akarok de nem fogyok semmit, ha pedig megeszek 1 kiflit hízok. Havonta 2-3kilót adok csak le. Rizs, tejtermékek csirkét, gyümölcsöket eszek, semmi zsíros vagy ilyenek.

2017. márc. 27. 08:58
 71/102 A kérdező kommentje:
30 dkg hús (mellehús) az nem sok szerintem. kb 1 marék.
2017. márc. 29. 16:48
 72/102 A kérdező kommentje:

Most ha belegondolok eszek fél kiló -kiló kaját egy nap leadok edzéskor 2-3 kilót akkor napi szinten 2 kilót leadok.

Ma este megmérem magam kíváncsi leszek az eredményre.

2017. márc. 29. 16:54
 73/102 anonim ***** válasza:
100%

Ne kilót, kalóriát számolj! Nem mindegy, hogy 1 kiló somlói galuskát, vagy 1 kiló uborkát eszel-e meg!!!

Somlói galuskánál 100 grammban 131 kcal van, míg 100 gramm uborkában csak 15 kcal!

Másrészt, bizonyított, ha a szervezet nem kap megfelelő időközönként a működéséhez szükséges kalória-utánpótlást, amikor hozzájut, akkor nem engedi tovább, ami számára akkor feleslegesnek tűnik, hanem szépen elraktározza.

Ezért van, hogy aki napjában csak 1-2 alkalommal eszik, az inkább hízik, ha valaki napjában többször, rendszeresen, akkor a szervezet tudja, hogy nem szükséges tárolni pocak és egyéb formában a többletet, hiszen 1-2 óra múlva ismét kapni fog!!

Vannak fogyókúrás fórumok, csatlakozz hozzájuk, olvass, tanulj, mert így nehezen fog menni, a végén pedig könnyen belefárad az ember, és az egészet feladja, pedig rengeteg erőt-energiát beleölt.

2017. márc. 29. 17:30
 74/102 A kérdező kommentje:
Tegnap este edzés után. Betartva amit mondtatok 87kg voltam. Ma hajnal 4re 87.4kg. Viszont olyan izomfájdalmaim voltak, hogy szinte elviselhetetlen úgyhogy felkeltem rá és ettem 5db s méretü tojást. Megnéztem kalóriatáblázatot kb akkor most kb 1200 kalóriát bevittem szervezetembe? Kb ez egy napi adagom?
2017. márc. 30. 05:06
 75/102 A kérdező kommentje:
Most 88.7kg lettem. Az a kicsi tojás miatt. Mit csináljak az izomfájásomra?
2017. márc. 30. 05:08
 76/102 anonim ***** válasza:

Először is: hagyd abba a kaja után mérlegre állást, semmi értelme. Hetente egyszer mérd magad, reggel, ürítés után.

Másodszor: ne egyél ilyen sokat anélkül, hogy tudnád, mennyi kalória! Ne utána nézd meg, hanem előtte. Hatalmasak az adagjaid, gondold át mielőtt eszel, hogy tényleg szükséged van-e ennyire.

Harmadszor: ne napi egyszer egyél! Nem csodálom, hogy annyit akarsz enni, hiszen éhezel! Egyél napi 3-5 alkalommal kis adagokat, figyelve az étel minőségére.

Egyébként meg nem tudom, neked hogy jött ki 1200 kalória 5 tojásra, az inkább 500 kcal...

2017. márc. 30. 06:20
 77/102 anonim ***** válasza:
Hát te nagyon buta vagy...
2017. márc. 30. 08:51
 78/102 A kérdező kommentje:
Izomfásásra mit javasoltot?
2017. márc. 30. 09:04
 79/102 anonim ***** válasza:
Semmit,majd elmúlik.
2017. márc. 30. 09:05
 80/102 anonim ***** válasza:

Ötmillióan leírták a válaszokat. Fél éve ahhoz is hülye vagy, hogy utánaolvass interneten, fórumokon. Itt házhoz jött minden jó tanács, válasz, és te csak a baromságaidat szajkózod. Neked csak az a fontos, hogy a mérleg mennyit mutat.

Nem fogod fel, hogy azzal, hogy éhezteted magad, nem fogsz fogyni??? Max. izomból, de azok a makacs zsírpárnák ott maradnak, és pont leírta valaki tökéletesen jól, hogy a szervezet raktároz, mert éhezteted!!

Reménytelen eset vagy.

Annyit fogtál fel az egészből, hogy kevesebbet fogsz enni azon a napi 1 étkezéseden...

2017. márc. 30. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!