Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem miért nem fogyok....

Nem értem miért nem fogyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2016 december 1től kezdtem sportolni. Gyakorlatilag majdnen minden nap futok. Eleinte 4 most 5 km kb 26 perc alatt konditeremben. Volt 2 hét szünetem betegség és egyéb ok miatt februárban. Fogyni akarok de nem fogyok semmit, ha pedig megeszek 1 kiflit hízok. Havonta 2-3kilót adok csak le. Rizs, tejtermékek csirkét, gyümölcsöket eszek, semmi zsíros vagy ilyenek.

2017. márc. 27. 08:58
 51/102 anonim ***** válasza:
100%

43-as vagyok!

A fagyasztott cuccok jók, a belsőségek (máj, zúza, pacal!) jók... ott a kalória-bázis, nézz utána!

A rizs helyett inkább állj rá a bulgurra, a krumpli azért ne legyen minden-napos kajád, sok benne a keményítő.

A bulgurról tudd, hogy nem duplájára dagad, mint a rizs, hanem kb. 3x annyi lesz belőle.

Végy egy mérleget, + gyerektányért, és egyél kevesebbet egy-egy evésre. Mi a bánatnak kellene megenned egy nap akár 1/4, 1/2 kg rizst is???

Ha zabálsz, ne csodálkozz, hogy hízol. Egyél kevesebbet, akkor a másik oldalon, az elégetésnél is elég kevesebb energiát befektetned ahhoz, hogy a napi kcal deficit az 1000 kcal körül legyen.

2017. márc. 28. 08:21
 52/102 anonim ***** válasza:
1 liter tej? Úgy hízlal, mint a pokol.
2017. márc. 28. 15:47
 53/102 anonim ***** válasza:
Kétszer annyit eszel mennyiségre, min egy normális ember.
2017. márc. 28. 15:47
 54/102 A kérdező kommentje:

tegnap nem alig ettem, most pedig izomfájdalmaim vannak.

Tegnapi edzésem: gimnasztika, kondi, futás 6km 30 perc és délutáni foci 2-3 órát. Elfelezem az adagomat vagy harmadolom mostantól.

2017. márc. 29. 12:37
 55/102 A kérdező kommentje:
50-es mióta tudom az eszem nekem kb. az egy adag. de egész napra kevés. Összekaparom magam és kevesebbet zabálom és szigorúbb leszek. Tegnap alig ettem és 2 kg fogytam. Amúgy 1 futásnál 2 -bő 2 kilót leadok. Tehát napi ingadozásom 2-3 kg.
2017. márc. 29. 12:43
 56/102 A kérdező kommentje:
Mára csináltam egy paprikás egész csirkét 1,8 kg zöldborsóval 450g és 450g-os tejföllel éa 3 fej v.hagyma. Ezt hány napra osszam be? A bőrét leszedtem teljesen, de a tetején láttam azért kevés zsírt.
2017. márc. 29. 12:49
 57/102 anonim ***** válasza:

Nem tudom a méreteidet, úgyhogy saccolni fogok.

Oszd be 5 napra, és egyél még hozzá jócskán zöldségeket, mert napi 90g borsó kb. 30 dkg húshoz szerintem nagyon kevés lesz.

A bőrét kár volt leszedni, inkább tejfölből ennél kevesebbet, ha már félsz a zsírtól...

2017. márc. 29. 13:04
 58/102 anonim ***** válasza:
100%
És jegyezd meg, nincs egy nap alatt hízás vagy fogyás. Megzabálsz egy kiló kaját, persze, nehezebb leszel egy kilóval, de ez nem hízás. Sz'rsz egy nagyot, könnyebb leszel,de nem fogytál egy grammot se....
2017. márc. 29. 13:17
 59/102 A kérdező kommentje:
176-8 cm vagyok és jelenleg 88-89kg
2017. márc. 29. 13:20
 60/102 anonim ***** válasza:

Úgy számolj, hogy 1 kg fogyáshoz 7000 kcal deficit szükséges, ami azt jelenti, hogy ha naponta 1000 kcal-lal többet égetsz el mint amennyit mozogsz, akkor hetente fogsz 1 kg-ot fogyni.

Vagyis ha naponta megeszel összesen 1500 kcal-t, és az átlagos (felkelés, mosdás,) egyebekkel + a kondizás, úszás-futás, mindennel együtt elhasználsz naponta 2500 kcal-t, akkor zárod a napodat 1000 kcal deficittel.

Vagyis, ha megszokja a gyomrod, hogy kevesebb kaja is elég, akkor a másik oldalon, a napi test-sanyargatás terén is elég lesz kevesebb!!!

Akár itt a kalgurun, akár a KalóriaBázis.hu-n elkezded naponta vezetni, hogy mikor miből mennyit ettél, és mikor mit, mennyit mozogtál, gyönyörűen tudod figyelni, hogyan is alakulnak a dolgaid.

Ne légy már saját magad ellensége, ne ész nélkül ess neki a dolgoknak, mint a bika a vörös posztónak...

2017. márc. 29. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!