Nem értem miért nem fogyok. Mit csináljak?
43-as vagyok!
A fagyasztott cuccok jók, a belsőségek (máj, zúza, pacal!) jók... ott a kalória-bázis, nézz utána!
A rizs helyett inkább állj rá a bulgurra, a krumpli azért ne legyen minden-napos kajád, sok benne a keményítő.
A bulgurról tudd, hogy nem duplájára dagad, mint a rizs, hanem kb. 3x annyi lesz belőle.
Végy egy mérleget, + gyerektányért, és egyél kevesebbet egy-egy evésre. Mi a bánatnak kellene megenned egy nap akár 1/4, 1/2 kg rizst is???
Ha zabálsz, ne csodálkozz, hogy hízol. Egyél kevesebbet, akkor a másik oldalon, az elégetésnél is elég kevesebb energiát befektetned ahhoz, hogy a napi kcal deficit az 1000 kcal körül legyen.
tegnap nem alig ettem, most pedig izomfájdalmaim vannak.
Tegnapi edzésem: gimnasztika, kondi, futás 6km 30 perc és délutáni foci 2-3 órát. Elfelezem az adagomat vagy harmadolom mostantól.
Nem tudom a méreteidet, úgyhogy saccolni fogok.
Oszd be 5 napra, és egyél még hozzá jócskán zöldségeket, mert napi 90g borsó kb. 30 dkg húshoz szerintem nagyon kevés lesz.
A bőrét kár volt leszedni, inkább tejfölből ennél kevesebbet, ha már félsz a zsírtól...
Úgy számolj, hogy 1 kg fogyáshoz 7000 kcal deficit szükséges, ami azt jelenti, hogy ha naponta 1000 kcal-lal többet égetsz el mint amennyit mozogsz, akkor hetente fogsz 1 kg-ot fogyni.
Vagyis ha naponta megeszel összesen 1500 kcal-t, és az átlagos (felkelés, mosdás,) egyebekkel + a kondizás, úszás-futás, mindennel együtt elhasználsz naponta 2500 kcal-t, akkor zárod a napodat 1000 kcal deficittel.
Vagyis, ha megszokja a gyomrod, hogy kevesebb kaja is elég, akkor a másik oldalon, a napi test-sanyargatás terén is elég lesz kevesebb!!!
Akár itt a kalgurun, akár a KalóriaBázis.hu-n elkezded naponta vezetni, hogy mikor miből mennyit ettél, és mikor mit, mennyit mozogtál, gyönyörűen tudod figyelni, hogyan is alakulnak a dolgaid.
Ne légy már saját magad ellensége, ne ész nélkül ess neki a dolgoknak, mint a bika a vörös posztónak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!