Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Pàromnak van egy lànya előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?

Figyelt kérdés

Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.

Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....

2020. júl. 29. 09:24
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/170 anonim ***** válasza:
86%
89 Az a hülyeség, hogy félretett pénznek nevezel ingatlant és ingóságokat. Ezt már nem hiszem el, hogy ezt is el kell magyarázni. A félretett pénz az, amit a kezével meg tud fogni pénz formában és tudja költeni, vagy ki tud venni a számlájáról. Tehát magyarul nincs megtakarítása a pasidnak. Ha övé a ház fele, akkor fizettesse ki az exével és az abból kapott pénz már a megtakarítása lehet. De ezt meg a kutya nem hiszi el, hogy manapság van olyan ember aki csak úgy otthagy az exének 8 millió forintot. Kérje el. Egyébként ha ott is hagyja, az NEM mentesíti a gyt fizetése alól. Az két külön dolog. Akkor adta volna a feleségének a pénzt, ha ráíratja a ház másik felét is. De gyerektartást fizetnie akkor is kell, mert ez attól független. Senki nem kérte rá, hogy ne osszák fel a vagyont válás után.
2020. júl. 30. 09:57
 92/170 A kérdező kommentje:

91

Ezt is magyarázni kell konkrèt félretett pénze volt amiből azt a házat megvásárolta. Neki is és ez expárjának is volt pénze és házat vásároltak belőle.

Atlag esetben nincs az embernek évente ujra nagy összegű pénze megspórol a,Nemsokkal a ház vétel utan már váltak is.

Azért mert ez is történethez tartozik azért irtam le. Utólag okos az ember sajna.

2020. júl. 30. 10:01
 93/170 anonim ***** válasza:
74%

92 De érted, hogy ha elköltöd a pénzed valamire, az már nem félretett pénz? Az majd akkor lesz az, ha eladja a részét és kap belőle pénzt.

De még mindig ott tartunk, hogy semmit nem adott az exének, az továbbra is az övé, csak valamiért nem kérte még el az árát.

2020. júl. 30. 10:05
 94/170 A kérdező kommentje:

93

Egy atlag embernek azért egyik évről a másikra nem lesz rögtön megint annyi félretett pénze, pár hónapra ra jött a válás,aztán most márciusban a munkanèlküliség sajnos.

2020. júl. 30. 10:11
 95/170 anonim ***** válasza:
100%
94 Mikor is váltak el? Veled mióta van együtt?
2020. júl. 30. 10:34
 96/170 A kérdező kommentje:

Velem egy éve van együtt.

A válás kb másfél éve vagy egy év 4honapja volt ( mondta pàrom de fejből Nemtudom a pontosat)

2020. júl. 30. 11:31
 97/170 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ideje rendezni az anyagiakat. A házból a részét kérje el, a gyt-t meg fizesse szépen ki minden hónapban és kész.
2020. júl. 30. 11:45
 98/170 anonim ***** válasza:
85%
Kész főnyeremény lehet az ágyban ez a hapsi, mert hogy az élet minden egyéb területén egy blaf.sz, az hétszentség.
2020. júl. 30. 11:59
 99/170 A kérdező kommentje:

98

Azért mert valaki elvesztette az állását,nem egyenlő azzal,hogy balfasz. Te is kerülhetsz ebbe a helyzetbe vagy bárki,hogy elbocsájtják.

Időközben beszélt ügyvéddel és elindítja az eljárást, mert az övé a ház fele, de ez kicsit olyan faramuci helyzet az egyik kézzel elvesz a másikkal vissza ad szituàció àll fent.

De ha így lehet akkor sajnos így.

2020. júl. 30. 12:24
 100/170 anonim ***** válasza:
59%

Kezd gyanús lenni, hogy ez egy troll kérdés. Kb 10 ember írta le egymástól függetlenül, hogy FIZETNI KELL a gyerektartást, de neked SEMMI KÖZÖD hozzá. Azt sem értem még mindig, hogy mit akarsz még tudni?! Sajnáljunk? Köpködjük meg az exanyucit? Vagy mi a @-t akarsz??

Nincs a pasidnak egy fillérje sem, de ügyvédre van... aha értem...

Hagyjuk már de tényleg. :D

2020. júl. 30. 12:28
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!