Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Pàromnak van egy lànya előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?

Figyelt kérdés

Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.

Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....

2020. júl. 29. 09:24
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/170 A kérdező kommentje:

69

Nem vártam,hogy az exet szidjuk.Énsem szidtam a helyzetet irtam le.

Lehet jogosan követelni de a semmiből nem tudja oda adni akkorsem.

2020. júl. 29. 13:35
 72/170 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel én is követelhetném a rezsi felét meg a kaja felét de nem teszem meg ,mert tudom, hogy nincs miből adnia.

És azt is tudom, fordulhat a kocka és lehetek akár énis munkanélküli amikor jól jönne más segítsége.

2020. júl. 29. 13:37
 73/170 anonim ***** válasza:
91%

Ok, de az anyja miből tartsa el? Mondjuk őt is kirúgják. A gyereknek nem mondhatja azt, hogy a semmiből nem tud neki ételt adni!

Vagy odavinné hozzátok, hogy bocs de nincs munkám, nem tudom ellátni a gyereket. Akkor mi van?

Persze nem neked kell eltartani meg semmi továbbra sem ezt mondom, csak egyszerűen nem értem ezt a hozzáállást. Az a gyerek ott van, egy élő ember, akiről a szüleinek kötelessége gondoskodni. Nem csak az egyiknek, mindkettőnek! Amúgy meg ha te sem lennél, akkor a párod mit csinálna a saját gyerekével?

2020. júl. 29. 13:44
 74/170 anonim ***** válasza:
91%
54 Hogy lenne már ugyanaz a helyzet? Amikor a nőnek nem volt munkája akkor is ellátta a gyereket és nála lakott. Ezt te már direkt nem akarod megérteni miről van szó.Utoljára leírom, hogy a pasidnak kötelező fizetni, ha nincs pénze akkor is, fizessen. Az a nő mindig is ellátta a gyereket, akkor is mikor elvileg nem volt munkája. Azért írtam, hogy nincs hozzá közötök. Utoljára leírom, ha fizetne a pasid akkor nem érdekelné honnan van a pénze. Fizesse ki a gyt-t és majd meglátod, hogy igazam van. :)
2020. júl. 29. 13:46
 75/170 A kérdező kommentje:

74

Amikor neki azaz az exnek nemvolt munkája, akkor a pàromnak volt és fizette amit kell.

Most meg épp az exnejnek van állása ,és paromnak nincs így alakult. Fordult a kocka.

Nekem sem jó ,hogy ez van most de elfogadtam.

2020. júl. 29. 13:50
 76/170 A kérdező kommentje:

74

És tényleg nemtud fizetni, kölcsönt is akart kérni már de egy munkanélkülinek ugye nem adnak.

Énis azt remélem talál állást minél előbb.

2020. júl. 29. 13:52
 77/170 anonim ***** válasza:
100%

A párodnak attól függetlenül fizetnie kell, hogy az exnek van e munkája vagy nincs, mint ahogy attól függetlenül is, hogy neki van e munkája vagy nincs. A gyerek ott van akkor is, ha senki nem dolgozik!

(és itt szó nincs arról, hogy neked lenne bármi kötelezettséged vagy fizetnivalód!)

2020. júl. 29. 13:54
 78/170 anonim ***** válasza:
89%
75 Te tényleg azt hiszed a kettő ugyanaz? A különélő szülő gyeretartást kell, hogy fizessen, ha van munkája ha nincs. Akinél lakik a gyerek az ellátja a gyereket ha van munkája, ha nincs. Ennek a nő eleget tett akkor is, mikor elvileg munkanélküli volt. Itt az exet azért zavarja a pasid munkanélkülisége, mert nen tesz eleget a kötelességének! Azért a munkát javasolja, mert abból van a pénz. De hidd el, ha kiperkálja rendesen a gyt-t az sem fogja érdekelni, ha soha többet nem dolgozik.
2020. júl. 29. 13:55
 79/170 A kérdező kommentje:

77

Itt sokan nem tudják mi az ,hogy nincs.

Vagy mindenki olyan jól kereső és sosem volt véletlenül sem szegény vagy munkanélküli?!

Jó fej hogy fizessen de miből ?

Szomorú a helyzet de önállóan most egy kenyeret nemtudna megvenni.

Neki se öröm,hogy ilyen helyzetbe jutott. Én próbálom biztatni csak aki mindenhonnan a bántást kapja nos nincs egyszerű dolga.

2020. júl. 29. 14:00
 80/170 A kérdező kommentje:

78

Persze nem ugyanaz, de ha teszem azt még együtt lennének és közösen nevelnék ugyanúgy nemtudna a családi kasszába adni akkorsem.

2020. júl. 29. 14:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!