Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?
Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.
Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....
69
Nem vártam,hogy az exet szidjuk.Énsem szidtam a helyzetet irtam le.
Lehet jogosan követelni de a semmiből nem tudja oda adni akkorsem.
Ennyi erővel én is követelhetném a rezsi felét meg a kaja felét de nem teszem meg ,mert tudom, hogy nincs miből adnia.
És azt is tudom, fordulhat a kocka és lehetek akár énis munkanélküli amikor jól jönne más segítsége.
Ok, de az anyja miből tartsa el? Mondjuk őt is kirúgják. A gyereknek nem mondhatja azt, hogy a semmiből nem tud neki ételt adni!
Vagy odavinné hozzátok, hogy bocs de nincs munkám, nem tudom ellátni a gyereket. Akkor mi van?
Persze nem neked kell eltartani meg semmi továbbra sem ezt mondom, csak egyszerűen nem értem ezt a hozzáállást. Az a gyerek ott van, egy élő ember, akiről a szüleinek kötelessége gondoskodni. Nem csak az egyiknek, mindkettőnek! Amúgy meg ha te sem lennél, akkor a párod mit csinálna a saját gyerekével?
74
Amikor neki azaz az exnek nemvolt munkája, akkor a pàromnak volt és fizette amit kell.
Most meg épp az exnejnek van állása ,és paromnak nincs így alakult. Fordult a kocka.
Nekem sem jó ,hogy ez van most de elfogadtam.
74
És tényleg nemtud fizetni, kölcsönt is akart kérni már de egy munkanélkülinek ugye nem adnak.
Énis azt remélem talál állást minél előbb.
A párodnak attól függetlenül fizetnie kell, hogy az exnek van e munkája vagy nincs, mint ahogy attól függetlenül is, hogy neki van e munkája vagy nincs. A gyerek ott van akkor is, ha senki nem dolgozik!
(és itt szó nincs arról, hogy neked lenne bármi kötelezettséged vagy fizetnivalód!)
77
Itt sokan nem tudják mi az ,hogy nincs.
Vagy mindenki olyan jól kereső és sosem volt véletlenül sem szegény vagy munkanélküli?!
Jó fej hogy fizessen de miből ?
Szomorú a helyzet de önállóan most egy kenyeret nemtudna megvenni.
Neki se öröm,hogy ilyen helyzetbe jutott. Én próbálom biztatni csak aki mindenhonnan a bántást kapja nos nincs egyszerű dolga.
78
Persze nem ugyanaz, de ha teszem azt még együtt lennének és közösen nevelnék ugyanúgy nemtudna a családi kasszába adni akkorsem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!