Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?
Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.
Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....
160 Miért,olyan ritka ha valakinek a családja nem jómódú?Kitől várjon pénzt egy kisnyugdíjas idős asszonytól? A barátai családos emberek,akiknek nyilván a saját gyerekük és családjuk az első ,nem neki kölcsön adni bizonytalan időre.
Az önkormányzat semmit nem segített a polgármesterrel is beszélt munka ügyben.Keres állást továbbra is de nem egyszerű menet.Ilyenkor csak az segít ha nem adja/adjuk fel.
Nézzük a hirdetéseket Facebook csoportokat ismerősöknek is szóltunk.
162 Gerincsérvre fogják műteni, nehezebb fizikai munkától el van tiltva. Logisztikai pozíciókra beadta a környező gyárakba. Legközelebbi 20km-re van.
Ez a vérplazma adás nem karos ? Olvastam róla es sokan szidták.Meg ott nem 8-10 ezer volt az összeg ,hanem 4ezer valamennyi.De ha tudsz konkrétabbat leirhatnád köszönöm szépen.
Az extől kellene megkérdezni,amióta nemtud fizetni azóta szar ember amíg tudott addig Zsoltika drága mikor vinnéd el a kislányt ? Szövege volt.Most meg kiabál,hogy neki mi jár és adja oda....
Nagyon pénzéhes, én nem védem páromat mert tartozik ez igaz.
De egy ember csak addig jó amíg tejelni tud utána nem ?
164
Hidd el jelentkezett több gyárba is, de tudod a könnyű munkát ott ami van pl csomagolás nagyrészt nők végzik.
A plazmaadás lehet jó lehet,csak én félek tőle nincs e mellékhatása.
Egy itteni válasz ötlete alapján feltettük jofogasra a nem használt dolgait,ezek nem százezres vagyontàrgyak de hátha lesz eredmènye.
A kocsit is csak azért nem áldozzuk be mert akkor ha találna állást is nemtudna bejàrni.Most ott áll az udvaron és nem használja.
167 Most eladó a ház ,megegyeztek egy árban. Ugye a fele a páromé abból már lesz pénze.Ebből megfizeti az elmaradt gyt-t így egyeztek meg.
Sajnos sorozatosan nem válaszolnak a jelentkezéseire ,már én sem értem miért ,vagy ez még mind a COVID miatti hisztéria hatása lehet.Beadta már nem csak végzettsége szerint hanem pénztárosnak is például.Bizunk a szerencsében.
Sajnos ha kedvem még lenne is ,az én pénzem is véges még egy embert eltartani nemtudok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!