Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?
Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.
Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....
Nem jár neki ez az összeg 0Ft ot kap. Elvileg ez azért nem jàr mert a fele ház ugye a nevén van, ( amiben az ex él) és így nem jàr neki mert túl nagy az értéke ennek.
Nincs vagyontàrgya amit a eladhatna. A telefon még hüségidős neki ,azonkívül pár használt ruhát adhatna el,anno gyakran hordott öltönyt ezek közül van amit eltudna adni.Csak épp legyen vevő rá , de ez ötletnek nem rossz mondjuk.
154
Kért segélyt ,úgy elhajtották,hogy leirni nem lenne publikus.
Jelenlegi helyzet:
Úgy volt,hogy kér értékbecslést az ex,de vègül a saját családja lebeszélte róla.Most megegyeztek egy összegben és eladó a ház,felezik és rendezi amivel tartozik.
Már csak munka kellene és rendeződik.
Párom azt kérte a gyerekről ne írjak konkrétumokat,így ezt nem teszem.
Páromnak csak az anyukája él de nem jómódú asszony kisnyugdíjas,nemtud segíteni rajta.Nincs félretett pénze ami volt azt belerakta a házba( nem az enyémbe hanem az övékébe a közösbe mielőtt félre értenék.)
Igen így alakult ,hogy megvették a közös ingatlant de utána már nemsokàig voltak együtt. Párom 9 évet dolgozott logisztikai ügyintézőként és előtte 3 évet mint autó értékesítő. Ezeket tudom fixen előtte is voltak kisebb munkái.Nem egy olyan ember aki sose dolgozott.
A gyerek miatt is bánt a dolog meg párom miatt is mert a tartozása nő így.
Nem így hozta mármint nem ideköltöztette hanem pàromnak itt kiabàlt úgy hogy a gyerek is ittvolt hogy adja oda a pénzét meg stb.
Én a gyereknek ekkora főztem meg vettem csokit erre az ex leoltott ,hogy semmi közöm hozzá.
Csak a konkrét pénz kellene neki.
Páromnak is rosszul esik ,hogy addig volt jó apa amíg tudott tejelni most már szegényen nem jó apa?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!