Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Pàromnak van egy lànya előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?

Figyelt kérdés

Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.

Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....

2020. júl. 29. 09:24
 151/170 anonim ***** válasza:
76%
Ha munkanélküli is köteles gyerektartást fizetni, ha jól tudom ez havi 15.000 Ft most. Az a gyerek nem tehet róla, hogy az apjának nincs munkahelye. Attól neki ugyanúgy kell enni, ruházkodni stb. Ha máshogy nem megy adjatok el valamit amire már nincs szükség, régi cuccokat. Egyszerre se lesz jobb visszafizetni több havit.
2020. aug. 6. 18:53
 152/170 anonim ***** válasza:
Azt a 22.800 Ft aktív korúak ellátását kérdezze meg, hogy jár e neki. Több mint a semmi. Gyerektartás meg is van oldva abból
2020. aug. 6. 18:55
 153/170 A kérdező kommentje:

Nem jár neki ez az összeg 0Ft ot kap. Elvileg ez azért nem jàr mert a fele ház ugye a nevén van, ( amiben az ex él) és így nem jàr neki mert túl nagy az értéke ennek.

Nincs vagyontàrgya amit a eladhatna. A telefon még hüségidős neki ,azonkívül pár használt ruhát adhatna el,anno gyakran hordott öltönyt ezek közül van amit eltudna adni.Csak épp legyen vevő rá , de ez ötletnek nem rossz mondjuk.

2020. aug. 6. 19:07
 154/170 anonim ***** válasza:
100%
A párod menjen be a helyi önkormányzathoz és kérjen egyszeri segélyt.
2020. aug. 6. 19:43
 155/170 A kérdező kommentje:

154

Kért segélyt ,úgy elhajtották,hogy leirni nem lenne publikus.

Jelenlegi helyzet:

Úgy volt,hogy kér értékbecslést az ex,de vègül a saját családja lebeszélte róla.Most megegyeztek egy összegben és eladó a ház,felezik és rendezi amivel tartozik.

Már csak munka kellene és rendeződik.

2020. aug. 7. 11:11
 156/170 A kérdező kommentje:
Jah ,hülyeséget írok vevő is kellene a házra.
2020. aug. 7. 11:13
 157/170 anonim ***** válasza:
Hány éves a gyerek ? És nincsenek nagyszülők, rokonok, keresztszülők, akik b e tudnának esgiteni pátr hónapig a járványhelyzet miatt , anyagiakkal, étellel. --stb. ? A párodnak nincs semmi félretett pénze ? Hány év munkaviszonya van és hány éves ? Miért vettek közös házat, ha elváltak pár hónappal később ? És te most mi miatt aggódsz, a párod vagy a gyerek helyzete miatt ? Szerintem nem kellene tizedennyit sem foglalkozni a gyerekkel, ez nem a te terhed, nem a te problémád.
2020. aug. 7. 17:07
 158/170 anonim ***** válasza:
Az mit jelent, hogy az exnej idehozta hozzád a gyereket ? Hozzád költözik egy időre ?? Miért nem megy pl a nagyszüleihez , ha a szülei ilyen rosszul állnal anyagilag ?
2020. aug. 7. 17:08
 159/170 A kérdező kommentje:

Párom azt kérte a gyerekről ne írjak konkrétumokat,így ezt nem teszem.

Páromnak csak az anyukája él de nem jómódú asszony kisnyugdíjas,nemtud segíteni rajta.Nincs félretett pénze ami volt azt belerakta a házba( nem az enyémbe hanem az övékébe a közösbe mielőtt félre értenék.)

Igen így alakult ,hogy megvették a közös ingatlant de utána már nemsokàig voltak együtt. Párom 9 évet dolgozott logisztikai ügyintézőként és előtte 3 évet mint autó értékesítő. Ezeket tudom fixen előtte is voltak kisebb munkái.Nem egy olyan ember aki sose dolgozott.

A gyerek miatt is bánt a dolog meg párom miatt is mert a tartozása nő így.

Nem így hozta mármint nem ideköltöztette hanem pàromnak itt kiabàlt úgy hogy a gyerek is ittvolt hogy adja oda a pénzét meg stb.

Én a gyereknek ekkora főztem meg vettem csokit erre az ex leoltott ,hogy semmi közöm hozzá.

Csak a konkrét pénz kellene neki.

Páromnak is rosszul esik ,hogy addig volt jó apa amíg tudott tejelni most már szegényen nem jó apa?!

2020. aug. 7. 17:22
 160/170 anonim ***** válasza:
60%
Kicsit érdekes, hogy mindenre van válasz, hogy mit miért nem. A munkát most hagyjuk akkor. De nem igaz, hogy se családja, se barátai nincsenek, se az önkormányzat nem tud segíteni. Se félretett pénze, így-úgy beteg, nem tud elmenni dolgozni, ami nem helyben van, nincs igénye erre-arra.
2020. aug. 7. 17:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!