Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?
Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.
Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....
1
Az apa jelenleg magát sem tudja fenntartani nem tud fizetni mivel kvàzi őt is én tartom el.
Plusz egy gyereket Nemtudok eltartani már.
2
Nem szólok bele a nevelésbe eszemben sincs.
4
Eddig mindig fizetett, de a nincsből nemtud adni.Ha ezért napi szinten balhézik vele az ex,akkorsem.
Vagy más varázsló, hogy a nincsből is ad?
Nem kap már semmilyen juttatást szó szerint 0Ft-ot.Kapott 3honapig abból fizetette még a gyerektartást.
A vírus miatt a környéken csak elbocsájtások vannak, új állás nagyon nagyon ritka. Még protekcióval sem nagyon talál pedig rajta vagyunk keresünk.
8.-nak.
Nincs meló???
rendőrség, sereg, iskolaőrség, FBŐ, ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!