Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Letiltottam, mert egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltottam, mert egyszerűen nem hagy békén, mi lenne a helyes megoldás?

Figyelt kérdés
Decemberben adtam be a válópert a férjem ellen. Ő külföldön tartózkodik évek óta, évente kétszer jön haza. Anyagilag nem igazán támogatott, van egy 4 éves gyerekünk. A válás folyamatban van. Persze ő váltig békülni akar, stb. Amúgy nárcisztikus, rengeteg gázlángolása van. Folyamatosan hívott, írt telefonon, egyszerűen a munkámat sem tudtam végezni tőle, hiába kértem, hogy csak a gyerekkel kapcsolatban keressen, ne felesleges marhaságaival. Zsarol, fenyeget, stb. Elegem lett, letilottam abszolút mindenhol, sehol nem tud elérni. Eleinte üzent a családtagjaival, most pedig ritkán felhívtam, de szomorúságomra, ezúttal sem a gyermeke érdekelte, csak hogy nekem van-e más, ilyesmik. Szörnyű ezt látni, szülőként, hogy semmi nem érdekli, csak én. A gyerekéről alig kérdez. Vajon hogyan cselekedjek, hogy ne mondja, hogy eltilottam tőle ezáltal a gyerekét, mivel képes lenne ezt is felhozni ellenem?
ma 13:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Inkább szeressétek egymást úgy mint régebben. Könnyebb.
ma 13:36
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem lehet ilyen embert szeretni, mivel egy hazug, aki kihasznált évekig és hazudott folyamatosan. És még ő zsarol engem, mindenféle hazugságokkal, amiket ő talált ki rólam, ellenem akar fordítani mindenkit, holott egyedül nevelem 4 éve a gyerekünket, s egyáltalán nem hálás, csak bántani tud
ma 13:38
 3/14 anonim ***** válasza:
11%
Valami megváltozhatott nálatok. Nem hiszem hogy utálattal kezdtétek a kapcsolatot.
ma 13:40
 4/14 A kérdező kommentje:
A hazugságok és függőségek idáig vezettek
ma 13:41
 5/14 anonim ***** válasza:
11%
Egy hazug és függő emberrel kezdtél kapcsolatot?
ma 13:43
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
A helyes megoldás, hogy nem kommunikáltok, a többit az ügyvédek és a bíróság intézi. Az ügyvédet kérdezd meg, hogy zaklatók ellen milyen védelmet tudsz a rendőrségtől kérni (el tudják tiltani a zaklató felet).
ma 13:45
 7/14 A kérdező kommentje:

Nem, egyáltalán nem ilyen ember volt, majd a gyerek születése után lassan ilyenné vált. Mindig magát tette az első helyre (cigi legalább egy doboz egy nap, energiaital legalább 10 egy nap, szerencsejáték, stb). Akkor már volt egy hatalmas veszekedésünk, de adtam még egy esélyt. Hiába

Nincs ügyvédem, mivel nem engedhetem meg magamnak minimálbér és kisgyerek mellett.

ma 13:47
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Egy normális ember pár év alatt (4 éves a gyerek) lett cigi, energiaital és szerencsejáték függő?

Valami biztos történt. Nem vesztett el egy hozzátartozót vagy valami egyéb drámai esemény nem történt vele, ami ilyen irányba sodorta szegényt? Segíteni próbáltál neki? Vagy csak veszekedtél vele?

ma 13:55
 9/14 anonim ***** válasza:
86%

8# hagyd abba. Szállj le a témáról, mert rohadtul irritáló.

Leírta, hogy válni akar.

Feltett egy kérdést.

Te nem válaszolsz rá, hanem paraszt vagy

ma 14:03
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Váltig békülni akar....

A megátalkodott :DDD

van akinek semmi se jó.

ma 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!