Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Letiltottam, mert egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltottam, mert egyszerűen nem hagy békén, mi lenne a helyes megoldás?

Figyelt kérdés
Decemberben adtam be a válópert a férjem ellen. Ő külföldön tartózkodik évek óta, évente kétszer jön haza. Anyagilag nem igazán támogatott, van egy 4 éves gyerekünk. A válás folyamatban van. Persze ő váltig békülni akar, stb. Amúgy nárcisztikus, rengeteg gázlángolása van. Folyamatosan hívott, írt telefonon, egyszerűen a munkámat sem tudtam végezni tőle, hiába kértem, hogy csak a gyerekkel kapcsolatban keressen, ne felesleges marhaságaival. Zsarol, fenyeget, stb. Elegem lett, letilottam abszolút mindenhol, sehol nem tud elérni. Eleinte üzent a családtagjaival, most pedig ritkán felhívtam, de szomorúságomra, ezúttal sem a gyermeke érdekelte, csak hogy nekem van-e más, ilyesmik. Szörnyű ezt látni, szülőként, hogy semmi nem érdekli, csak én. A gyerekéről alig kérdez. Vajon hogyan cselekedjek, hogy ne mondja, hogy eltilottam tőle ezáltal a gyerekét, mivel képes lenne ezt is felhozni ellenem?
ma 13:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem jó, mert a felesége nem akar kibékülni vele. Akkor miért örülne neki, hogy békülés címén zaklatja és más se érdekli, hogy neki van-e már faszija. Jellemző. Az enyém nem lehet, de más se rakja bele, mert megbolondulok.

Szánalom.

ma 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Az ingatlan, amiben életek, kinek a tulajdona?
ma 15:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Fontos kérdés, de hogy jön a témához az ingatlan tulajdonjoga?
ma 15:32
 14/17 anonim ***** válasza:

13

Azért kérdeztem meg, mert azt írta, hogy minimálbéren él egy 4 éves kisgyerekkel, a gyerek apja pedig "anyagialag nem igazán támogatta", ami azért elég kiszolgáltatt helyzet anyagi szempontból, így felmerült bennem a kérdés, hogy a válás után legalább a lakhatásuk megoldott lesz-e.

ma 15:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Én segítettem neki és tönkretett közben lelkileg. Annyiszor átbeszéltük már
ma 17:13
 16/17 A kérdező kommentje:
A lakás az enyém, és az is marad, mivel nem közös vagyon, de nem ez a lényeg, hanem hogy szabaduljunk meg egy narcisztikustól?
ma 17:14
 17/17 anonim ***** válasza:

1) megkérdezel egy szociális gondozót (ha ügyvédre nincs pénz)

2) megtervezed az anyagiakat, mekkora kiadásaid vannak/lesznek. Ez lesz a gyerektartás megállapításának alapja

3) beadod a válókeresetet

4) beindul a harc a férjeddel

5) ha zaklat, elmész a rendőrségre, AZTÁN beszélsz a családsegítővel.

ma 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!