Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen férj az ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férj az ilyen?

Figyelt kérdés

Milyen férfi és apa az aki, egy veszekedés során lekurvázza a feleségét.

(nem csaltam meg soha, nem most történt az első alkalom..)

Többszörösen figyelmeztettem most is, mert az udvaron úgy kiabálta hogy a 4.szomszéd is nagyjából hallgatta, mire lekevertem neki egyet...

Erre úgy megvert, neki vágott a falnak, megütött többszörösen hogy fél arcom húzódik felrepedt a szám, még a bakanccsal is megrugdosott, biztosan belilul a combom..

A ruháival együtt kiraktam itthonról...

Jogosan kaptam? Mert én beadom a válópert!

ma 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
A legjobb, amit tehetsz, hogy mielőbb besétálsz a rendőrségre és feljelented, orvossal látleletet vetetsz, a válópert pedig beadod. Azért neked sem kéne pofozkodnod. Ha ő le.urváz téged, az az ő szégyene, nem a tiéd. Te ne pofozgasd őt, hanem mielőbb hagyd el. És ne felejtsd el a látleletet frissében a feljelentéssel együtt!
ma 18:48
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Min balhéztatok össze?
ma 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Így van, azonnal rendőrség. A gyerek miatt is.
ma 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Érdekes, hogy egy ilyen eset után a gyakorin írogatsz.
ma 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

4# Nem írta, hogy öt perce történt a dolog.

Nyilván nem normális, és amit írtak, válóper, én kérnék ezek után egy távolságtartásit is.

ma 19:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Fel kell jelenteni.
ma 19:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Feljelentés, látlelet, válóper.
ma 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Olyan férj, amilyet te választottál.

Add is be a válópert...

ma 20:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!