Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elvált gyerekekkel, mi volt a gond a házassággal, mennyi idő után hataroztatok el magatokat?
Akiket ismerek elváltakat ott minden esetben a férfivel volt baj
Vagy nőzött vagy agresszívoskodott egyszeruen egyik se volt normalis férj vagy családapa akire szamithatna a gyereke.
Es ez nem az hogy a nők választottak bele.
Értelmiségi normalis monogam komoly ferfiak meg szerelem házasság volt stb.
Alapvetoen a baj az hogy a pasik menekülnek a csaladbol.
Nálunk más volt azert nem irtam magamrol. Házasság aztán elment kikuldetésbe 4 évre!!miközben meg úton a kicsi!
Külföldön éltunk. Igy en hazajottem ott hisztizett mindenki hogy addig miert nem költözöm az anyjához ne menjek haza Mo-ra!
Persze persze menjek anyóshoz meg a rokonaihoz lakni életem elso gyerekét várva riadtan terhesen kvázi egyedül..
Hazajottem.
Se munkam se rokonaim se barátaim itt. De mégiscsak Mo es ismerek mindent.
Terhesen megcsinaltam tokegyedul hogy alberlet is van munkám is sőt karrier is, es 4 ev mulva jott a párom sirva könyörögni hogy menjek vissza legyen kisteso miert nem bizom benne?
Bakker ő volt itt mikor éhezünk? Mikor nulla ft al terhesen kezdtem itthon uj életet. 4 év alatt tett le ő barmit is az asztalra?
Mondjak fel?? Miatta? Es hagyjak itt mindent es irány külföld vissza gyerekkel ilyen emberhez?
Es ha ott tőle függök és szakitunk válunk? Gyerekkel aludjak a pályaudvaron..?
14 év együtt, 9 éve házasok, két gyerek, 4 és 7 évesek. Azt hittem hogy minden rendben köztünk, ő is boldog velem. Szex is rendszeresen volt, heti többször, néha napi többször. Hétvégén is velünk volt, csináltuk a közös programokat a gyerekekkel. Imádta őket. Azt hittem, hogy engem is. Minden nap elmondta, minden sms-t, telefont úgy zárt, hogy szeret.
Hát kiderült, hogy ez mind hazugság. Hónapok óta volt egy szeretője. A munkahelyen jöttek össze, mikor a csaj odament, és egyből ráhajtott. Ebédszünetben tünedeztek el dugni, azért nem volt semmi jele. Se túlórák, se gyanús üzenetek, semmi. Otthon még bújósabb is volt, meg többet udvarolt. De a csaja lebuktatta.
Itt részemről el is dőlt, hogy válunk, lehet menni, amerre akar.
A privre:
A hogyanról:
Amig kint voltam kulfoldon eleve fenntartottam itthon is egy b.zi olcso kis luk albit(ha beütne bármi, mivel semmilyen rokonaim nincsenek, nálam nincs olyan hogy majd anyához hazaköltözök meg ezek)
Aztan a fundában gyujtottem amit nem lehet csak ugy kivenni. Elinteztem ismerossek lakasfelujitasi számlákat a nevemre igy kitudtam venni a fundamegtakaritasom de amig nem utaltak terhesen ment rendesen az éhezés is.
Nem vettek fel sehiva dolgozni terhesen a kukfoldi munkaviszonyom pedig nem fogadták el a gyedhez semmihez sem. Jogosultsag nem volt.
Igy egy vállalkozoval bejelentettem magam alkalmazottnak magas bérrel es en fizettem a fundámbol a saját havi járulékaimat a nem létező munkabérem után. Szüles elott megszüntettük a munkaviszonyt. Igy ezzel már jogosukt voltam akkor még tgyásra es passziv 2 év gyedre.
A gyereknek ebbol már mindent pl 80 ezres oltóanyagot is tudtam fizetni(a rota elleni).
Aztan 18 hónaposan ment bölcsibe. Elde nem akarták felvenni mig nincs munkaviszonyom. Ott is mentek ezek a csavarok az egészben.
Elmentem gyorsan reszmunkaidoben dolgozni mivel bölcsis mellett nem lehet mást. Sokat igenyel a kicsi sokszir van zárva a bölcsi este éjszaka muszakolni se lehet stb.
Es heti bérkifizetésben állapodtunk meg. (Szakmunka)Mivel akkor is épphogy kijöttem anyagilag.
Aztán mivel rámállt a főnök zaklatni molesztálni nemtom hány átbőgött éjszaka után felmondtam. A semmire..
De (szerintem hála az istennej)szinte azonnal lett masik részmunkam de már irodán pénzugy(amugy penzügyi diplomám van)női főnökkel home officcal kombinalt bababarát minkahekyen ráadásul. Nem egyszer aludt is bent a kicsi napkizben nyári szunet meg minden ilyen bolcsi/ovi zárva tipusu munkanapon.
Azutan átvettek 6 órába majd 8 ba.(en lettem az irodavezető is)
Es aztán duplázták ugy a bérem hogy fele zsebből megy akkor megoldhato.
Az hogy hone office is van meg 6 orázok nem 8 gyakorlatban az maradt ugyanugy.
De kb 4-6 orával ott már megvolt a 300 is. Ott nőtt fel a gyerekem is joformán. Mert pl nyári szünetekben a másik irodába már tudtam hívni ill fizetni szittereket is meg akik a sulival is háziznak vele mig dolgozom mellettük.
Aztan megszunt a cég. A kicsi már bőven nagyobb, mehet táborba is meg ilyenek. Azota meg diplomával dolgozom rendesen bejelentve, rendesen napi 8 ban.(de ez is gyerekbarát munkahely a bejárással napi 10 ora a munkaido valojában es a bérem se magasabb..de pályázgatok tovább..)
Párom abban az időszakban jött könyörögni hogy menjek vissza mikor még irodavezeto voltam rugalmas munkakörben és mikor végre volt mit ennünk rendesen meg mire végre "meg tudtam kapaszkodni".
Erre dobjak el most hirtelen mindent es kezdjem ujra külföldön munkanélkül gyerekkel és nem utolsosorban egy ilyen férj es apa miatt?? Egy ilyen emberért dobjam el az "életem"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!