Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem mondta még hogy szeret. Ugye nincs gond?
A párom előző kapcsolatában közel egy éve lett probléma. Pár hónapja már tart a válásuk.
Mi pedig 5 hónapja vagyunk együtt.
Normális hogy még nem mondta hogy szeret?
nem normális.
érzelmi IQ-ja nuku.
lehet kell neki egy új nő, mert elveszett a válás miatt.
figyelj oda nehogy pótlék legyél.
amennyiben még nem voltál képben, mielőtt a válás mellett döntöttek, úgy érdemes azon elgondolkozni, mennyire jó ötlet a párod részéről ilyen gyorsan új kapcsolatba beleugrani.
egy válást fel kell dolgozni, meg kell gyászolni, ha vki beleugrik egy köv. kapcs.ba az könnyen lehet kapcsolatfüggő.
olvass utána, hogy mit jelent. google, kapcsolatfüggőség
Normális. Őszinte ember, aki nem hazudozik. Nem szeret, ezért nem hazudik ilyet.
Az a kérdés, hogy szerinted mennyire normális így együtt maradni.
# 2 normális???
nálatok lehet, felénk, ha két ember szereti egymást azt kimondják, és nem telik el közben közel fél év.
NEM nomális ha 5 hónap alatt ez még nem hanzzott el.
ha 5 hónap alatt sem szeretett a pasi a kérdezőbe, de mégis vele van, na látod, az a hazugság.
5 hónap együttjárás szerelem nélkül rohadt nagy kamu.
ha elkezdek valakivel egy párkapcsoltot 5 hónap alatt csak támad bennem szerelem, és ha támad, azt kimondja.
szóval kérdező nem, nem normális, hogy nem mondta.
és szerintem ezt te is érzed, különben nem írtad volna ki a kérdést.
Kérdező, te mondtad neki, hogy szereted?
És ha igen, hogy reagált rá?
Mert ha te már mondtad (és hány hónappal ezelőtt?), de ő nem viszonozta, az übergáz.
Ezért mondom, légy résen (vö. kapcsolatfüggőség).
Amúgy válás után a párod anyagi helyzete mennyire nullázódik le, van saját ingatlanja, ahol lakik, vagy hozzád költözött, vagy veled bérel lakást? (Ez esetben gondolkodj el azon, nem kihasználni akar-e.)
Sok pasi megriad válás után, kétségbe zúhannak, sürgetően hiányozni kezd nekik egy gondos női kéz,ami inget vasal, uzsonnát csomagol, vacsorát tesz eléjük, és az ágyba is jó szolgálatot tesz, egyebek mellett.
Vigyázz, ne légy senki cselédje, kapcája!
Ha meg tényleg szeret, akkor kommunikálja, vagy lapátra vele.
Én másfél évig voltam együtt egy nővel úgy hogy egyszer sem mondtam neki hogy szeretem mert nem éreztem úgy iránta.
Bíztam benne hogy beleszeretek, mert egyébként minden szempontból tökéletesen megfelelt, de nem jött a szerelem.
Szegényke mindig mondogatta hogy szeret, de nem mondtam neki vissza, egyszer rákérdezett és mondtam neki hogy nem érzem úgy azért nem mondom.
Ha szeretek valakit akkor vissza se lehet fogni hogy ne mondjam neki folyton.
#6 NEM a kérdező vált el, hanem a csávója.
#5 kihasználtad a barátnődet, bakker másfél évig szórakoztál vele.
szerintem egy hónapot sem szabadott volna együtt töltened vele, felnőtt, érett ember érzi, hogy megvan-e a szikra, szerelmes tud-e lenni.
gondolom másfél ébig azért élvezted azokat a "szolgáltatásokat", amiket a nő nyújtott neked: az ingyenkajától kezdve a társaságán át a szexig.
Szerintem ez attól függ, hogy milyen típusú ember. Simán lehet, hogy neki ezt simán csak sokáig tart kimondani (főleg, hogy most válik éppen).
Én is ilyen vagyok egyébként, a mostani páromnak kb. 8 hónap után mondtam először, de ez nem jelenti azt, hogy addig semmit nem éreztem iránta. Csak ennyi idő volt kimondani.
jesszusom, nálam esélye nem lenne egy ilyen alacsony verbális, emocionális IQ-val bíró pasinak.
embereljétek már meg magatokat, bakker!
milyen ffi az ilyen?
ha éreztek vmit, mondjátok ki, ha nem éreztek annyira, akkor meg ne szórakozzatok a csajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!