Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meséltem a csajnak harmadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meséltem a csajnak harmadik randin (csók volt már), hogy kétszer verekedtem, mindig mikor ki akartak rabolni és erre azt mondta nem akar velem találkozni többet, "fél az erőszaktól". Kivel van a gond?

Figyelt kérdés

Egyszer 17 évesen mentem haza éjjel részegen és egy cgyerek késsel kérte el a pénzem és telefonom, erre leütöttem, elvettem a kését és még párszor megütöttem annyira, hogy a földön maradjon amíg haza tudok szaladni. Kicsit megvágta a kezem, de nem vészesen. (A kése azóta is megvan otthon fiókban.) Egyszer 21 évesen közel hasonló sztori. Sajnos hülye voltam és fülhallgatóval mentem éjszaka, azt megfogva akartak lerántani és a telefont vinni, de akkor már hordtam gázsprayt, amivel lefújtam és kb megvakult tőle, aztán fel akartam rúgni, de majdnem én estem el, úgyhogy inkább szaladtam ott is szinte hazáig. ("Bocs", nem egy akciófilm, ilyen a valóság.)

Nem sok ember tudja ezeket, szűk családom, egy kézen megszámolható barátok és ha szóba kerül ilyen téma, akkor ismerkedéskor is felhozom, de

Nem valami gettós emberke vagyok, okés családból jövök, ha nem is gazdagból és egyetemen alapszakot végeztem, már dolgozok. Voltam már 3 lánnyal az életben, abból 2 barátnőm volt és ők tudták, nem zavarta őket. Csak nekem olyan fura, hogy emiatt szakítja meg valaki az ismerkedést. Most rosszul érzem magam, hogy lehet velem van a gond, vagy mi?

23/F

2017. nov. 23. 12:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
64%

Hagyd, egy hülye p*csa. majd talál magának valami nyeszlett pasit, aki hozzá való.

neked meg lesz egy értelmes nő.

2017. nov. 23. 12:58
 2/29 Sunshinedoll ***** válasza:
97%

Nincsen senkivel sem baj, csak nem illetek össze. Az önvédelemmel nincs gond, de a csajnak is szíve joga úgy válogatni, ahogy akar.

Mint mondtad, vannak olyan lányok, akiket ez a pár incidens nem zavar, szóval nem kell ezen nagyon befeszülni.

2017. nov. 23. 12:59
 3/29 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Nem arról szól a kérdés hogy szíve joga-e. Ha Teréz Apa vagyok, akkor is megszakíthatja bárki az ismerkedést, mert a joga az megvan. Csak egyszerűen nem értem miért

2017. nov. 23. 13:09
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

sztem az lehet a háttérben, hogy a csajt megütötte volt pasija, vagy valami rokona többször. Ez miatt fél az erőszaktól stb.

hiába úgy adtad elő ezt, hogy magadat védted (mert így is volt).

Legközelebb ne hozakodj ezzel elő.

ha rákérdeznek h bunyoztal e..csak mond azt hogy nem, de megvédeni megvédem magam ennyi.

am merre jartal h így megtámadtak?

csak mert en pont múlt szombat ejjel jartam körül fél pestet tök egyedül, lehet nem kellett volna? :O

2017. nov. 23. 13:28
 5/29 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes, ugyanez a lányka hogy érezné magát a pesti éjszakában, ha a pasija nem tudja megvédeni mondjuk. Neki is jól jöhet(ne), hogy nem ijedsz meg a saját árnyékodtól, és megvéded magad (magatokat).
2017. nov. 23. 13:36
 6/29 anonim ***** válasza:
92%
Ez van gyerekek ha a tul liberalis alomvilag buborekfelho kipukkad. A buddhista glutenmentes vegan welcome refugees szemleletbe neha durvan beletapos a valosag a loszaros labaval csak erre a csaj meg nem jott ra. Ha megtamadnak mit kellene akkor szerinte csinalni? Meghalni? Ide szurd? Ide uss? Gyoker a csaj hagyd a fenebe. En is amugy egy konfliktuskerulo inkabb introvertalt szemelyiseg vagyok megis verekedtem mar mert nem volt valasztasom. Ha megtamadnanak megint ezt tennem vagy szaladnek ha ugy van. Szerencses akit nem ert ilyen vagy sosem kerult rossz idoben rossz kornyekre de aki igen azt nem kell emiatt elitelni. Ezekbol a tapasztalatokbol kiindulva szivesebben koltozok majd mondjuk egy masodik keruletbe vagy csaladi ovezetes lakoparkba mint a gettoba gondolom te is igy vagy vele. Amig nem agressziv kotekedo allat az ember addig ennek nincs semmi ertelme ezt felhozni. Amugyis sosem tudhatod most is sorra derulnek ki az “intelligens” ertelmisegi szinesz/rendezokrol hogy kisgyerekekekt es noket molesztaltak meg eroszakoskodtak veluk, az talan jobb? Gyoker a csaj hagyd a fenebe.
2017. nov. 23. 13:41
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért kell ilyet elmesélni egy ilyen korai randin??? Ez most kicsit ilyen "házhoz mentél a pofonért" kategória. Vagy a helyedben finomitottam volna, hogy önvédelemre kényszerültem, vagy hasonló.

Nem leszel ettől férfiasabb a nő szemében, sőt.

29/N

2017. nov. 23. 13:49
 8/29 anonim ***** válasza:
94%
Lányként írom, hogy semmi baj nincs veled, önvédelem volt. A lány buta, majd lesz másik, aki normálisabb lesz.
2017. nov. 23. 13:51
 9/29 anonim ***** válasza:
0%

"Érdekes, ugyanez a lányka hogy érezné magát a pesti éjszakában, "

Évek alatt egyetlen egyszer sem kellett megvédeni, sem szórakozóhelyen sem az éjjeli utcán.

A beszólásokat hagyjuk, mert arra nem kell reagálni.

Ne spilázd túl.

2017. nov. 23. 13:51
 10/29 anonim ***** válasza:
Azért az már durva ha azon akad ki hogy férfiként megvéded magad és nem vagy egy kis pi--a aki sírva odaadja mindenét... ha őnála próbálkozik be így valaki akkor végig kéne nézned?
2017. nov. 23. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!