Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséltem a csajnak harmadik randin (csók volt már), hogy kétszer verekedtem, mindig mikor ki akartak rabolni és erre azt mondta nem akar velem találkozni többet, "fél az erőszaktól". Kivel van a gond?
Egyszer 17 évesen mentem haza éjjel részegen és egy cgyerek késsel kérte el a pénzem és telefonom, erre leütöttem, elvettem a kését és még párszor megütöttem annyira, hogy a földön maradjon amíg haza tudok szaladni. Kicsit megvágta a kezem, de nem vészesen. (A kése azóta is megvan otthon fiókban.) Egyszer 21 évesen közel hasonló sztori. Sajnos hülye voltam és fülhallgatóval mentem éjszaka, azt megfogva akartak lerántani és a telefont vinni, de akkor már hordtam gázsprayt, amivel lefújtam és kb megvakult tőle, aztán fel akartam rúgni, de majdnem én estem el, úgyhogy inkább szaladtam ott is szinte hazáig. ("Bocs", nem egy akciófilm, ilyen a valóság.)
Nem sok ember tudja ezeket, szűk családom, egy kézen megszámolható barátok és ha szóba kerül ilyen téma, akkor ismerkedéskor is felhozom, de
Nem valami gettós emberke vagyok, okés családból jövök, ha nem is gazdagból és egyetemen alapszakot végeztem, már dolgozok. Voltam már 3 lánnyal az életben, abból 2 barátnőm volt és ők tudták, nem zavarta őket. Csak nekem olyan fura, hogy emiatt szakítja meg valaki az ismerkedést. Most rosszul érzem magam, hogy lehet velem van a gond, vagy mi?
23/F
Hagyd, egy hülye p*csa. majd talál magának valami nyeszlett pasit, aki hozzá való.
neked meg lesz egy értelmes nő.
Nincsen senkivel sem baj, csak nem illetek össze. Az önvédelemmel nincs gond, de a csajnak is szíve joga úgy válogatni, ahogy akar.
Mint mondtad, vannak olyan lányok, akiket ez a pár incidens nem zavar, szóval nem kell ezen nagyon befeszülni.
Köszi az eddigi válaszokat!
Nem arról szól a kérdés hogy szíve joga-e. Ha Teréz Apa vagyok, akkor is megszakíthatja bárki az ismerkedést, mert a joga az megvan. Csak egyszerűen nem értem miért
sztem az lehet a háttérben, hogy a csajt megütötte volt pasija, vagy valami rokona többször. Ez miatt fél az erőszaktól stb.
hiába úgy adtad elő ezt, hogy magadat védted (mert így is volt).
Legközelebb ne hozakodj ezzel elő.
ha rákérdeznek h bunyoztal e..csak mond azt hogy nem, de megvédeni megvédem magam ennyi.
am merre jartal h így megtámadtak?
csak mert en pont múlt szombat ejjel jartam körül fél pestet tök egyedül, lehet nem kellett volna? :O
Nem értem, miért kell ilyet elmesélni egy ilyen korai randin??? Ez most kicsit ilyen "házhoz mentél a pofonért" kategória. Vagy a helyedben finomitottam volna, hogy önvédelemre kényszerültem, vagy hasonló.
Nem leszel ettől férfiasabb a nő szemében, sőt.
29/N
"Érdekes, ugyanez a lányka hogy érezné magát a pesti éjszakában, "
Évek alatt egyetlen egyszer sem kellett megvédeni, sem szórakozóhelyen sem az éjjeli utcán.
A beszólásokat hagyjuk, mert arra nem kell reagálni.
Ne spilázd túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!