Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséltem a csajnak harmadik randin (csók volt már), hogy kétszer verekedtem, mindig mikor ki akartak rabolni és erre azt mondta nem akar velem találkozni többet, "fél az erőszaktól". Kivel van a gond?
Egyszer 17 évesen mentem haza éjjel részegen és egy cgyerek késsel kérte el a pénzem és telefonom, erre leütöttem, elvettem a kését és még párszor megütöttem annyira, hogy a földön maradjon amíg haza tudok szaladni. Kicsit megvágta a kezem, de nem vészesen. (A kése azóta is megvan otthon fiókban.) Egyszer 21 évesen közel hasonló sztori. Sajnos hülye voltam és fülhallgatóval mentem éjszaka, azt megfogva akartak lerántani és a telefont vinni, de akkor már hordtam gázsprayt, amivel lefújtam és kb megvakult tőle, aztán fel akartam rúgni, de majdnem én estem el, úgyhogy inkább szaladtam ott is szinte hazáig. ("Bocs", nem egy akciófilm, ilyen a valóság.)
Nem sok ember tudja ezeket, szűk családom, egy kézen megszámolható barátok és ha szóba kerül ilyen téma, akkor ismerkedéskor is felhozom, de
Nem valami gettós emberke vagyok, okés családból jövök, ha nem is gazdagból és egyetemen alapszakot végeztem, már dolgozok. Voltam már 3 lánnyal az életben, abból 2 barátnőm volt és ők tudták, nem zavarta őket. Csak nekem olyan fura, hogy emiatt szakítja meg valaki az ismerkedést. Most rosszul érzem magam, hogy lehet velem van a gond, vagy mi?
23/F
2 észrevételem van:
1) hogy került ez szóba a harmadik randin?
2) a részletes leírás alaphán kicsit kérkedésnek tűnik
Szóval az, hogy a 3. randin ecseteled a részleteit az ijesztő vagy unszimpatikus lehet egy lánynak.
Félre ne értsd, nagyon helyesen cselekedtél, hogy megvédted magad.
De erről beszélni sem kell, pláne részletezni. Ha rákérdezne direkt ilyesmire (bár ilyenre nincs példa), akkor elég összesen annyi, hogy "sajnos egyszer meg kellett védenem magam".
De ezt részletezni, pláne harmadik randin visszatetsző.
Kicsit nyávogós a csaj, ha nem te álltál neki verekedni, nem értem, mi baj van ezzel.
Inkább üsd-rúgd, karmold vagy bármi, de ne hagyd, hogy csak úgy kiraboljon, vagy bántson.
Én is törtem már el srácnak az orrát mikor erőszakkal megcsókolt.
Az erőszakot én sem tolerálom, de azért a jogos önvédelem picit más.
28n
Ugyan már! Kit érdekel mikor hozod fel a sztorit, ha összeilletek a másikkal, akkor ezen nem fog fennakadni. Egyik srác nálam első randin arról beszélt, hogy meghalt a nagyapja aki a példaképe volt. Első randin. Kicsit sem éreztem azt, hogy korai lenne, akkor ott annak megvolt az oka és inkább örültem, hogy megosztja velem.
Vagy csak kifogás volt a csaj részéről, és így akart lepattintani vagy annyira rózsaszín lelkű, hogy úgy gondolja a világ tele van jó emberekkel és a verekedés csak erőszak, ami rossz. Aki így gondolkozik, az faék szintű, ilyenért nem kár. Akármelyik a szitu, egy percig ne bánd, a hiba nem benned van!!! És akármikor tálalhatod ezt a sztorit, magadat adni sose gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!