Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meséltem a csajnak harmadik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meséltem a csajnak harmadik randin (csók volt már), hogy kétszer verekedtem, mindig mikor ki akartak rabolni és erre azt mondta nem akar velem találkozni többet, "fél az erőszaktól". Kivel van a gond?

Figyelt kérdés

Egyszer 17 évesen mentem haza éjjel részegen és egy cgyerek késsel kérte el a pénzem és telefonom, erre leütöttem, elvettem a kését és még párszor megütöttem annyira, hogy a földön maradjon amíg haza tudok szaladni. Kicsit megvágta a kezem, de nem vészesen. (A kése azóta is megvan otthon fiókban.) Egyszer 21 évesen közel hasonló sztori. Sajnos hülye voltam és fülhallgatóval mentem éjszaka, azt megfogva akartak lerántani és a telefont vinni, de akkor már hordtam gázsprayt, amivel lefújtam és kb megvakult tőle, aztán fel akartam rúgni, de majdnem én estem el, úgyhogy inkább szaladtam ott is szinte hazáig. ("Bocs", nem egy akciófilm, ilyen a valóság.)

Nem sok ember tudja ezeket, szűk családom, egy kézen megszámolható barátok és ha szóba kerül ilyen téma, akkor ismerkedéskor is felhozom, de

Nem valami gettós emberke vagyok, okés családból jövök, ha nem is gazdagból és egyetemen alapszakot végeztem, már dolgozok. Voltam már 3 lánnyal az életben, abból 2 barátnőm volt és ők tudták, nem zavarta őket. Csak nekem olyan fura, hogy emiatt szakítja meg valaki az ismerkedést. Most rosszul érzem magam, hogy lehet velem van a gond, vagy mi?

23/F

2017. nov. 23. 12:56
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Köszi az újabb válaszokat is!

4 és 7: Azért hozakodtam ezzel elő harmadik randin, pár tíz órányi ismerkedés után, mert szerintem nem olyan nagy dolog ha így nézzük, hanem inkább csak egy érdekes sztori, ami megtörtént velem. Érdekes sztorikat pedig az emberek szoktak mesélni ismerkedéskor egymásnak. Sok emberrel előfordul hogy volt már az életében hasonló (ha nem is pont ilyen) rossz élménye. Egyik barátnőmet is megtámadták már amikor futott, de a húgomat is egy kutya egyszer. Ezek sok év távlatából az mellett hogy lehetnek traumatikusak és utólag komolyabbak és megfontoltabbak leszünk tőlük, érdekes és izgalmas sztorik, amiket ha jórészt túltettük magunkat rajta, akkor el lehet mesélni szerintem, felkelti az emberek érdeklődését. Nem ezzel akartam róla lebeszélni a bugyit.

2017. nov. 23. 14:07
 12/29 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a termeszetes,h megveded a tulajdonod. Akkor se szolnek egy szot se,ha esetleg meghaltak volna a tamadoid. ( Mindenki diplomas a csaladban,nem a gettobol jottem. Minden csaladtagom normalisnak tartana.)

A kiscsaj egy idiota. Jobb,h idejeben kiderult.

Ha mar ilyen jol verekszel,mehetnel rendszeresen kuzdosportra,ahol megismerhetnel akar lanyokat is.

N

2017. nov. 23. 14:09
 13/29 anonim ***** válasza:
Ha emiatt nem akar veled találkozni, akkor inkább vele. Persze, az is lehet, hogy korábban volt egy erőszakos, agresszív barátja és ezért tart tőled.
2017. nov. 23. 14:16
 14/29 A kérdező kommentje:

12:

"Ha mar ilyen jol verekszel"

Sosem küzdősportoltam vagy verekedtem, csak kosaraztam és röpiztem, de 2 méter magas vagyok és 90 kg. Gondolom "magától" erőset ütök. Nem is értem miért engem pécéztek ki azoknál a rablásoknál. Talán mert mindkétszer esti találkozó után láthatóan részegen gyalogoltam haza éjjel a belvárosból a külvárosba egyedül.

"mehetnel rendszeresen kuzdosportra,ahol megismerhetnel akar lanyokat is."

Szoktam ismerkedni, nem tartom magam bénának a lányoknál, csak eddig mindig a sulira és munkára koncentráltam az életben. De mikor barátnőm volt, velük imádtam a sok szexet, csak nem ez érdekel mindig. Nem vagyok Casanova, de eddig jól mentek a dolgok.

Csak most ez zavar, amiért kiírtam a kérdést, hogy CSAK emiatt egyetlen nő is nemet mond, amiről a kérdés szól? Ez a fura, ezért tettem fel a kérdést.

2017. nov. 23. 14:18
 15/29 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fura emiatt. Ha azért hagyott volna ott, mert zsepibe fújod az orrod, az rohadt fura lenne.
2017. nov. 23. 14:28
 16/29 A kérdező kommentje:

De ha elmondom hogy kétszer kiraboltak és nem csináltam semmit csak sírtam és odaadtam mindenemet, könyörögve hogy ne bántsanak, az oké lett volna neki?

Most ez túlzás, de érted mire gondolok.

2017. nov. 23. 14:42
 17/29 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel, ez kicsit olyan mint egy csúnya fertőző influenza történetét elmesélni. Lehet nagyon izgis, de nem mindegy milyen kétkedési stádiumban hozod elő.

19/L

2017. nov. 23. 14:47
 18/29 anonim ***** válasza:

*Ismerkedési

2017. nov. 23. 14:48
 19/29 A kérdező kommentje:

17

Betegséges példa? Akkor szerintem olyan, mint azt elmesélni, hogy a rákot legyőztem. Már inkább, mint a te példád.

És mondom, nem az első randin menőzésből hoztam fel, hanem már bőven azután hogy csókolóztunk, ölelkezni, bújni is kezdtünk a randikon és csak úgy mondtam, mint egy sztorit a sok közül.

2017. nov. 23. 15:09
 20/29 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen egy bszatlan szuka ez. Haggyad’ a gcibe.
2017. nov. 23. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!