Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elvált gyerekekkel, mi volt a gond a házassággal, mennyi idő után hataroztatok el magatokat?

5# az mar akkor kellett volna gyanus legyen amikor minden nap leírja hogy szeret.
Minek bizonygatni?
Vagy akkor hol a bizalom?
Minőségi idő legyen az lett volba a legfontosabb

9# gratulálok es örülök hogy vannak rendes ffiak!!
Egyébként légy óvatos a gyerekre való ház iratással is, neked is legyen azért :).
De ügyes vagy, jól gondolkodol

Nem torodott velem se a ket gyerekkel, sose dolgozott, sose vasarolt be sose csinalt semmit a haztartasban meg egyebkent se. Szex se volt.
Csak az okostelo.
Meguntam beadtam a keresetet.
Gyerekeket en nevelem, nem torodik veluk
F

15: nagyon sok ilyen van, kornyezetemben is.
Legalabb annyi troger hanyag nemtorodom no van mint ferfi.
Lehet fikazni lepontozni hajra
13 voltam

"kikuldetes 4 evre ilyen nincs remelm nem hiszed el."
De, van, pl. hadsereg.
Kérdésre válaszolva:
Szakadó esőben a bölcsiből mentünk haza (az akkor 2évesemmel), és nem tudtunk bemenni, mert a kulcs belülről elfordítva a zárban volt. A férjem a könyvelőnőt vitte haza (azonos munkahelyen dolgoztunk, így ismertem a nőt). Mire kinyitották az ajtót, addigra el is döntöttem, hogy itt a vége. Csak a biztonság kedvéért benéztem a hálószobába (nyilvánvalóan szexeltek benne, én reggelente mindig bevetem az ágyat). Nem is veszekedtem a férjemmel, csak közöltem, hogy szedje a holmiját, mert holnap reggel kilépek a cégtől és ügyvédhez megyek a válás megkezdése miatt.
A volt férjemnek azóta hat anyától hat másik gyereke született, egyikkel sem foglalkozott túl sokat, és világéletében feketén dolgozott, hogy ne tudjanak tőle tartásdíjat vonni.

Akkor hagy legyek az első férfi hozzászóló.
10 év házasság és 2 gyerek után derült ki, leszbikus. Vagy legalábbis biszex. Amit ki is élt.
Vagyis az egész addigi életünk hazugság volt.

Lemaradtál, csak második vagy 🤣
A 9-es is férfi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!