Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki esküvő után pár évvel elvát, ott mi volt a gond?
Szerelmes voltál amikor kimondtad az igent?
kimondta, hogy szerelmes...
2017. jún. 6. 09:20
2/16 A kérdező kommentje:
Szerelmes voltam, elmeletileg ő is. Csak valamiért az egyik kolleganője jobban felkelette a figyelmét. Nekem meg nem fért már bele az, hogy megbocsájtsam amiért szeretőt tart. Az a szánalmas, hogy ha egyszeri alkalom és bevallja túl tettem volna magam rajta idővel, lettem volna olyan hülye szerelmes hogy megbocsátom. Így viszont hogy a csajtól tudtam meg hogy ez ment pár hónapja, csak közben neki bűntudata lett és ezért inkább bevallotta. Az exem meg kapasból tagadott mindent, aztán meg bizonygatta hogy így-úgy szeret... ez azért eléggé betett a közös életnek.
2017. jún. 6. 09:35
4/16 A kérdező kommentje:
hány évig voltatok házasok?
Szinten szereto miatt,2.5ev utan.
Szerelembol hazasodtunk,viszont rogton osszejott a baba es bar elotte sokat beszeltunk rola,valahogy gyakorlatban mar nem viselte olyan jol ezt a csaladosdit.Nagyon igyekeztem konnyiteni az eleten,heti 2-3alkalommal ment el, de meg igy is masra vagyott.
2017. jún. 6. 11:51
6/16 A kérdező kommentje:
Mennyi idős a kicsi nálatok? hogyan viselte a válást?
Úgy látszik mindenkinek a szerető tett be. :) 1éve voltunk házasok,már elkezdett nőzni. Másfél évvel később derült ki. Amikor már terhes voltam. Igen hatalmas,égigérő szerelem volt. Én azt hittem. :( De ha másfél évig csalt,nem hiszem. Esküdözött,sírt,ki akart ugrani az ablakon,hogy ne hagyjam el. A csajnak előttem mondta el,hogy ő egy k....,sajnálja hogy hagyta,hogy kikezdjen vele,sose szerette,csak engem. A csaj válasza előttem;tudom,béküljetek ki. :) Együtt maradtam vele,mert halálosan szerettem. Ez 2 éve volt. Nincs bizalom,nincs meghittség. Közeledik a válás....
2017. jún. 6. 18:15
3-as vagyok
4 évig voltunk házasok papír szerint, de nagyjából 2 hónappal a 4. házassági évforduló előtt derült ki a dolog, csak hát kellett hozzá idő amíg elrendeztük a válást, de addigra már külön éltünk. Nálunk szerencsére nem volt még gyerek, viszont közösen vettünk lakást amin hitel is volt és ez miatt eltartott egy jó ideig amíg mindent rendeztünk. El se tudom képzelni milyen lett volna ezek tetejébe egy gyerek :/
2017. jún. 6. 21:04
Ma totál természetesnek tartjuk, hogy járunk valakivel, összeköltözünk, majd ha mégsem úgy gondoljuk külön megyünk. Az esküvő csak egy papír,mattól nem lesz se jó se rosszabb a kapcsolatotok.
2017. jún. 7. 06:51
10/16 A kérdező kommentje:
7es elhiszem, hogy nincs bizalom. Én nem is tudtam volna megbocsátani neki. Az undort nem tudtam volna legyűrni.
A kicsivel foglalkozik?
Kapcsolódó kérdések: