Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gond, ha az esküvőmön nem a bátyám lesz a tanúm?
Még nem tervezzünk az esküvőt (csak jövőre lesz), de fölvetődött ez a kérdés a családomban.
Szóval 3-an vagyunk testvérek, két bátyám van. A nagyobbik a féltestvérem, de őt is édesanyám nevelte.
Nagy közöttünk a korkülönbség, ezért egyik testvéremmel sem voltam igazán jó viszonyba soha. Nem vagyunk rosszba, de nincs közöttünk az a meghitt, testvéri kapcsolat.
Mindketten megnősültek már és az esküvőkön egymás tanúi voltak.
Innen jött kérdés, hogy az én tanúm ki lesz? Persze a családtagjaim szeretnék, ha az édesbátyám lenne, de én jobban szeretnék egy olyan embert, aki közelebb áll hozzám.
Van egy barátnőm, se testvére, se szülei, csak a párja van neki. Mivel 10 éves korom óta ismerem, és sok nehézséggel megküzdöttünk az évek folyamán, úgy gondoltam, hogy őt kérném fel. Közelebb is állok hozzá, na meg a bátyáim már úgy is voltak tanúk egymás esküvőin.
Szerintetek lehet ebből valami probléma? Nektek mi erről a véleményetek?
Szüleim nem erőltetnek semmit, de nem tudom elképzelni, hogy a bátyáim mit szólnának hozzá, ha egyikük sem kapna szerepet.
Köszönöm!
Az lesz a tanud, akit választasz, nem kell sem rokonnak lenni, de föként nem kell a bátyádat kérni fel.
Mellesleg ez a te esküvöd, ha nekik nem tetszik, akkor eleinte lehet, hogy megsértödnek, de mire odakerül a sor, addigra kibékülnek az ötlettel.
Valószínűleg a bátyáidat nem különösebben érdekli a dolog.
Kérd csak fel nyugodtan a barátnődet.
Te döntesz. Ha lett volna egy bátyám, biztos öt kérem tanúnak. Mert van egy erős testvérem, aki vállalja, bármi lesz, mellettem áll. Hivatalosan is. Szülőként pedig nagyon, nagyon fájna, ha a lányom nem a testvérét kérné fel tanúnak. Mert mint anya, csődöt mondtam. A lányom egy idegent választ, a saját testvére helyett.
Szüleid, testvéred nem szólnak. Mit mondjanak?
Szülőként, testvérként megbuktak. Mert nem ők a kiválasztottak. Többet ér egy idegen...
Tudom, a Te napod. Ne keseritsd meg Anyukád, Testvéred napját a tanu választással. Nem fogják mondani..Csak nagyon fog nekik fájni.
mivel ez a te nagy napod lesz, senkinek nem illik beleszólnia, hogy kit kérsz fel tanúnak. amúgy meg biztos lesznek rosszmájúak, akik megjegyzést tesznek, de azokkal ne törődj, azok a saját esküvőjüket majd úgy szervezik, ahogy akarják :)
nyugodtan válaszd a barátnődet, ő ideálisnak tűnik azok alapján, amit leírtál :))))
Pedig én is voltam már a testvérem esküvőjén tanú. :D
Igaz, rossz ómen voltam, mert el is váltak. Másodjára már nem engem kért fel a tesóm, hanem egy jóbarátot.
Egyik barátnőm esküvőjén is nemcsak neki, hanem a férjének is a testvéreik voltak a tanúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!