Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki esküvő után pár évvel elvát, ott mi volt a gond? Szerelmes voltál amikor kimondtad az igent?
Figyelt kérdés
Mi változott meg a házasság alatt, ami elrontotta a közös életeteket?2017. jún. 6. 09:15
11/16 anonim válasza:
#6 20hos volt amikor szetmentunk,most mar 6eves nagylany:) minden rendben vele,csodalatos az uj parom,ezerszer jobb apuka,de egyebkent tartja a kapcsolatot exferjemmel is.Minden kerek ujra:)
13/16 anonim válasza:
12-es vagyok bocsánat rossz helyre illesztem be.
14/16 anonim válasza:
Őszintén? Szerettem a férjemet, mert jó ember, de már rég nem voltam belé szerelmes. Nyolc év után házadodtunk össze, májusban lenne a második házassági évfordulónk. Régóta gondok voltak a kapcsolatunkban, de nem vettem róla tudomást. Be akartam bizonyítani, hogy minden rendben van közöttünk. Jelenleg válófélben vagyunk.
15/16 A kérdező kommentje:
És gyermeketek van?
2018. febr. 18. 21:30
16/16 anonim válasza:
Nincs. Többek között ez is volt a válás oka. Elment a baba, ő pedig már csak utána vitt be. Könyörögtem, hogy hívjon mentőt, de nem tette. Amikor meg én akartam hívni, elvette a telefont és azt mondta, majd ő bevisz, csak megvárja, amíg elvetélek. Mert fél, hogy a kocsiban indul meg a szülés és akkor mit fog velem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!