Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?
Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.
Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....
Nyilván nem kell fizetned a kölyke után egy fillért sem.
Sőt exanyucival beszélned sem kell.
Az már más kérdés hogy exanyuci feljelenti nem fizetés miatt.
És az is más kérdés hogy gondolom ez volt a legjobb pasi a közeledben egy elvált -kölykökkel-exanyucival. Gondolom baromi rendes, normális, dolgos, jóképű stb... stb....
(irónia)
Én már kibactam volna kölyköstől exanyucistól...
9,10
Gerinc sérv műtétre vár, akármit nem tud elvállalni,vagyis épp elvállalhatja de onnan viszi el a mentő...
11
Igen,rendes és normális.Nem tehet róla,hogy a vírus miatt elküldtèk 80 emberrel együtt. Előtte mindig fizette a gyerektartást, ezen a munkahelyen 9 évet dolgozott nem egy link alak.
9
Bocsi,de mi az az FBŐ?
FBŐ = Fegyveres biztonsági őrség.
Gerincsérvvel mit dolgozott 9 évig, ami lazább, mint biztonsági őrként, 24-48-as beosztással, TV-t nézni, 800-1000 forint/óra fizuért???
14
Logisztikai ügyintézőként dolgozott.
Nincs biztonsági őr végzettsége.
Nemtudom pont hanyas számú előző válaszolónak még: ha az ex feljelenti, attól még nem lesz több pénze fizetni. Egyetlen vagyona amire max rátehetik a kezüket az egy kb 300 ezres autó.
15
Persze de mègis kvázi NEKEM hozta ide ,ha pàromnak egy Ft-Ja sincs akkor mégis ki költött rá ? Nos igen én.... ezt pedig nem tudom megoldani. Egy tànyér étel vagy egy kis csoki stb persze jut neki nem egy szívtelen dög vagyok,de drága programok meg új ruhák játékok nem.
16 Adja el az autót.
A páromnak is elég súlyos gerincbetegsége van, amikor 10 év után elküldték a munkahelyéről 3 nap múlva már dolgozott. Igaz nem én küldtem, ő akart. Aztán keresett 1 hónap múlva jobb munkát. Mielőtt azzal jönnél itt nem sok munkalehetőség van, nem magasak a fizetések és nincs a páromnak kiemelkedő végzettsége.
Mennyi idore vitte oda?
Gobdolom max 1 hetre. Azalatt nem kell ruhat, jatekot, meg ilyeneket venned.
Eleg az etel meg menjenek játszótere, setalni, meg ott a tv is es csokolom.
Szerintem az anyuci se varja el, h komplett uj ruhatarral menjen haza a gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!