Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?
Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.
Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....
19
De igen ezeket szerette volna ha megkapja új ruhákat és jàtékokat.
20
Csak az anyukája él páromnak, de nem jómódú, nem tud adni.
Megbeszélni nem lehet egyből balhé van belőle,mert parom azt mondja el ami igaz ,hogy ha nincs nem tud adni az ex meg követelözik.
24
Nem rokkant dehogyis , csak van betegsége ami a nehezebb fizikai munkát kizàrja.
Gondolom anyukája segítene neki akkor ,egy tányér étel jutna neki ott meg egy üres ágy ahol alhat. Ez teljesen más mint minden hónapban ha törik ha szakad fix összeget odaadni.
Te ezen mi vergődsz??? Nem a te gyereked. A "párod" vállalta, nyilván az exével közös döntés volt. Ez nem olyan hogy bocs de most nem tudok adni mert nincs. A gyereknek sem mondhatod azt, hogy bocsi de ma nincs kaja mert apa nem adott pénzt.
De neked ehhez semmi közöd. Oldja meg a kedves "párod" ha már gyerek kellett neki.
Neked semmi kötelességed nincs.
Én szarnék rá magasból, ha valakinek nem tetszik el lehet menni.
Ennyi.
26
Anyuka is volt,hogy nem dolgozott és nem 4hónapig hanem tovább,de minket ez nem érdekel és egy rossz szót se mondtam rá az ő dolga.
Ez nem unalmas szöveg, a vírus miatt szàzakat dobtak ki. Mikor ez berobbant elkísértem épp szabadnapon a munkaügyi központba, kaptunk is időpontot 3!!!hét múlvàra,mert annyi volt az álláskereső és ugye csak időpont szerint lehetett a vírus miatt vagy akinek meg lehetett oldani annak telefonon intézték. Ott nem tudtak semmit ajánlani, a helyi polgármesternèl is voltunk sajnos ő sem segített.Nézi a hirdetéseket, hàzal úgymond sok helyen odamegy érdeklődni hívatlanul is. Ettől többet nem igazàn tehet.
Hirdetést is adtunk fel amiben leírja milyen végzettsége van,hol élünk stb és munkàt keres.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!