Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Pàromnak van egy lànya előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?

Figyelt kérdés

Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.

Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....

2020. júl. 29. 09:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/170 A kérdező kommentje:

40

Aki anya az is másképp áll a saját gyerekéhez mint egy idegenhez???!

Hazudik aki azt mondja nem. Mindenkinek a sajátja az első és minden más gyerek rokon stb csak utána!!!

2020. júl. 29. 11:06
 42/170 anonim ***** válasza:
34%

Na akkor mióta nem kap munkanélküli segélyt, azóta nem ad gyerektartást se?

Hát én is pipa lennék az anya helyében...

Mivel az apja úgy döntött, hogy akarja a gyereket ezért felelősséggel tartozik iránta. Értem, h nincs pénze, de a gyereknek nem mondhatja, h most nincs ruha, mert nincs pénzem. No de szerencsére ott vagy te az apa életében, majd te megsegíted őt, hamár ennyire szereted.

Egyébként meg igen van felelősséged a gyerekért, hiszen, ha az apját eltartod, akkor ott a gyerek is, csomagban jár. Tudtad mit vállaltál...

2020. júl. 29. 11:07
 43/170 A kérdező kommentje:

40

És megjegyezném ennek okai vannak:

Ha ex kiakadt,hogy ne anyáskodjak vele mert semmi közöm hozzá. ( nem anyáskodtam csak kedves voltam ) Ne anyáskodjak semmihez semmi közöm de a pénzem az jó lenne az már nem büdös Elfogadni ?!!

2020. júl. 29. 11:08
 44/170 A kérdező kommentje:

42

Azóta nem ad,mert a 0 Ft ből nem tud adni. A saját pénzemet én osztom be ,saját kiadásaimra rezsi és Stb,Nemtudom még ezt is bevállalni,hogy fizessem.

2020. júl. 29. 11:11
 45/170 anonim ***** válasza:
76%
29 Amikor anyuka nem dolgozott akkor akkor nálatok lakott a gyerek és nem fizetett anyuka gyerektartást?
2020. júl. 29. 11:12
 46/170 A kérdező kommentje:

A gyerek nem lakott nálunk vagyis egész pontosan nálam soha, az anyukájánál van elhelyezve, ott jár iskolába is azon a településen.

Eddig fizetette mindig párom amit kellett,csak amióta nincs jövedelme azóta nem.

2020. júl. 29. 11:14
 47/170 anonim ***** válasza:
78%

46 Na, akkor meg nincs közötök hozzá, hogy mikor nem dolgozott az anya. Ha a ti nyakatokba lőcsölte volna a gyereket ingyen, akkor felhánytorgathatná a párod, de így nem jogos ezzel jönni.

Továbbra is a párod felelőssége anyagilag helytállni a gyerekért, neked nincs dolgod ezzel.

2020. júl. 29. 11:22
 48/170 anonim ***** válasza:
14%

Eddig fizetette mindig párom amit kellett,csak amióta nincs jövedelme azóta nem.

Ennyit nem tudsz átvenni, és vered magad most.

Én kívánom a társadnak, hogy találjon egy rendes nőt maga mellé, és legyen boldog azzal. De te sem társ nem vagy, sem anyának való az tuti.Még barátnak is katasztrófa.

Voltam a helyedben, mielőtt még pampogsz bármit, egy kocsi teljes árát tettem bele ilyen helyzetben, mert hogy voltunk ilyen helyzetben és el kellett adnom, mert szükséges volt a kisgyerek és a kieső fizuja miatt. Szó nélkül tettem le a pénzt. Nem hogy ilyen cirkuszt nem csináltam, hanem egy szót se mondtam. Most már lehet pampogni.Csak ne nekem, mert előttem a te fajta emberek semmik.

2020. júl. 29. 11:25
 49/170 A kérdező kommentje:

46

Csak éppen páromnak felhánytorgatja, hogy nem talál állást mikor ő sem dolgozott elég sokàig. Tehát tudhatnà, hogy nem könnyű találni munkát.

Én tudom,hogy nem az én dolgom de mikor non stop ez a téma itthon már idegesít.

2020. júl. 29. 11:26
 50/170 anonim ***** válasza:
15%

+Voltam a helyedben, mielőtt még pampogsz bármit, egy kocsi teljes árát tettem bele ilyen helyzetben, mert hogy voltunk ilyen helyzetben és el kellett adnom, mert szükséges volt a kisgyerek és a kieső fizuja miatt. Szó nélkül tettem le a pénzt. Nem hogy ilyen cirkuszt nem csináltam, hanem egy szót se mondtam. Most már lehet pampogni.Csak ne nekem, mert előttem a te fajta emberek semmik.

És mind ehhez 25 éves voltam. Nem olyan vén mint te.

2020. júl. 29. 11:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!