Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?
Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.
Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....
40
Aki anya az is másképp áll a saját gyerekéhez mint egy idegenhez???!
Hazudik aki azt mondja nem. Mindenkinek a sajátja az első és minden más gyerek rokon stb csak utána!!!
Na akkor mióta nem kap munkanélküli segélyt, azóta nem ad gyerektartást se?
Hát én is pipa lennék az anya helyében...
Mivel az apja úgy döntött, hogy akarja a gyereket ezért felelősséggel tartozik iránta. Értem, h nincs pénze, de a gyereknek nem mondhatja, h most nincs ruha, mert nincs pénzem. No de szerencsére ott vagy te az apa életében, majd te megsegíted őt, hamár ennyire szereted.
Egyébként meg igen van felelősséged a gyerekért, hiszen, ha az apját eltartod, akkor ott a gyerek is, csomagban jár. Tudtad mit vállaltál...
40
És megjegyezném ennek okai vannak:
Ha ex kiakadt,hogy ne anyáskodjak vele mert semmi közöm hozzá. ( nem anyáskodtam csak kedves voltam ) Ne anyáskodjak semmihez semmi közöm de a pénzem az jó lenne az már nem büdös Elfogadni ?!!
42
Azóta nem ad,mert a 0 Ft ből nem tud adni. A saját pénzemet én osztom be ,saját kiadásaimra rezsi és Stb,Nemtudom még ezt is bevállalni,hogy fizessem.
A gyerek nem lakott nálunk vagyis egész pontosan nálam soha, az anyukájánál van elhelyezve, ott jár iskolába is azon a településen.
Eddig fizetette mindig párom amit kellett,csak amióta nincs jövedelme azóta nem.
46 Na, akkor meg nincs közötök hozzá, hogy mikor nem dolgozott az anya. Ha a ti nyakatokba lőcsölte volna a gyereket ingyen, akkor felhánytorgathatná a párod, de így nem jogos ezzel jönni.
Továbbra is a párod felelőssége anyagilag helytállni a gyerekért, neked nincs dolgod ezzel.
Eddig fizetette mindig párom amit kellett,csak amióta nincs jövedelme azóta nem.
Ennyit nem tudsz átvenni, és vered magad most.
Én kívánom a társadnak, hogy találjon egy rendes nőt maga mellé, és legyen boldog azzal. De te sem társ nem vagy, sem anyának való az tuti.Még barátnak is katasztrófa.
Voltam a helyedben, mielőtt még pampogsz bármit, egy kocsi teljes árát tettem bele ilyen helyzetben, mert hogy voltunk ilyen helyzetben és el kellett adnom, mert szükséges volt a kisgyerek és a kieső fizuja miatt. Szó nélkül tettem le a pénzt. Nem hogy ilyen cirkuszt nem csináltam, hanem egy szót se mondtam. Most már lehet pampogni.Csak ne nekem, mert előttem a te fajta emberek semmik.
46
Csak éppen páromnak felhánytorgatja, hogy nem talál állást mikor ő sem dolgozott elég sokàig. Tehát tudhatnà, hogy nem könnyű találni munkát.
Én tudom,hogy nem az én dolgom de mikor non stop ez a téma itthon már idegesít.
+Voltam a helyedben, mielőtt még pampogsz bármit, egy kocsi teljes árát tettem bele ilyen helyzetben, mert hogy voltunk ilyen helyzetben és el kellett adnom, mert szükséges volt a kisgyerek és a kieső fizuja miatt. Szó nélkül tettem le a pénzt. Nem hogy ilyen cirkuszt nem csináltam, hanem egy szót se mondtam. Most már lehet pampogni.Csak ne nekem, mert előttem a te fajta emberek semmik.
És mind ehhez 25 éves voltam. Nem olyan vén mint te.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!