Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Pàromnak van egy lànya előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?

Figyelt kérdés

Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.

Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....

2020. júl. 29. 09:24
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/170 anonim ***** válasza:
100%
80 Na, ezért írtam amit. De már nincsenek együtt, biztos nem véletlen, ezért kár erre apellálni. Ráadásul ha együtt lennének sem biztos, hogy így alakították volna az anyagiakat ahogy ti ketten teszitek. Ezt most nem bántásból írom, mert mint említettem, ez nem a te felelősséged. Ez ugyanolyan hibás érvelés, mintha az ex azzal jönne, hogy náluk 1 kereső van 1 eltartottal, nálatok meg 2 aktív korú mégsincs pénzetek. Ő sem mondhatna ilyet.
2020. júl. 29. 14:16
 82/170 A kérdező kommentje:

81

Nálunk is egy kereső van jelenleg.

Én komolyan nem értem az egészet.Aki azt mondja nincs pénze, nem viccből mondja azt, most a legújabb az,valami 8 ezret kellene fizetnie TB díjat vagy mit havonta.

Csak munkanèlküli ne legyen az ember mert nemcsak belerúgnak hanem szétrugdossàk.

2020. júl. 29. 14:21
 83/170 anonim ***** válasza:
100%

82 Nálatok azért van egy kereső, mert a másik az nem dolgozik. Nálunk meg csak 1 kereső lehet, mert az eltartott az egy gyerek.

Nagyon sajnálom a munkanélkülieket, nem bántani akarja senki a párod. De akinek gyereke van az nem kerülhet ilyen helyzetbe, annak félre kell tenni, ha mást nem. A te párod nem csak magáért, a gyerekéért is felel. Ezt akkor döntötte el, amikor gyereket vállalt. Akkor is gyorsan munkát kell keresnie, 1 hónapot akárhol kibír, aztán talál másikat. Utána meg félre kell tenni pénzt az ilyen esetekre. Nem számíthat arra, hogy majd a gyerek anyja mindig megoldja egyedül.

2020. júl. 29. 14:29
 84/170 anonim ***** válasza:
83 Náluk*
2020. júl. 29. 14:29
 85/170 A kérdező kommentje:

83

Amit félretett pénzt az is odament szval Ilyen szempontból sem jogos.

De remelem talàl munkát mielőbb.

2020. júl. 29. 14:37
 86/170 anonim ***** válasza:
100%

"Amit félretett pénzt az is odament szval Ilyen szempontból sem jogos."

Ezt mègis hogy? Mèg nincs 5 hónapja, hogy beütött a pandèmia, abból 3 hónapot kapta a munkanèlküli ellátást. Mióta nem kap, nem is fizet gyt-t. Akkor mègis hogy a viharba ment oda a fèlretett pènz?

2020. júl. 29. 22:42
 87/170 A kérdező kommentje:

86

A félretett pènz miatt sokan ágálnak,hogy nincs neki. Nos igen,a félretett pénz ott van abban a házban amiben az exék laknak. És nem kapta meg a felét mikor külön váltak.

Ekkor még én nem voltam párommal.

Nagylelkű volt,most meg ezzel megjárta.

2020. júl. 30. 06:52
 88/170 anonim ***** válasza:
81%

87 Jaaaj, ne gyere ezzel a hülyeséggel. Te kevered a szezont a fazonnal. Ennyi erővel akármire rámondhatnád, hogy abban van a félretett pénze. Egyébként HA jár neki valami a házból, akkor kérje el nyugodtan! Csak általában az van ilyen "nagylelkűsködő" esetekben, hogy alapból semmi köze nem volt a házhoz.

De ha van, akkor is az övé az a rész még most is, nem lett a feleségéé azáltal, hogy benne lakik.Fizettesse ki ami jár neki és fizessen gyerektartást.

2020. júl. 30. 08:40
 89/170 A kérdező kommentje:

88

Miért lenne hülyeség?Közös a házuk, a házasság alatt szerzett és igen járna neki a fele.

Ezt csak arra hoztam példaként hogy nagy a kettős mérce, akkor az jó volt,hogy otthagyta a részét pedig az sacc 8 millió Ft és el van felejtve.

Csak ő nem ezt a hozzáállást kapja vissza a másiktól mikor szorult helyzetben van.

2020. júl. 30. 09:43
 90/170 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, látom még mindig vergődsz... neked ahhoz mi közöd van hogy ő mit hagyott ott és mit nem??!

Az ő dolga. Ha van ott 8 milla, akkor ott van. Ha nincs semmi lepapírozva az az Ő DOLGA.

Még mindig nem értem a kérdésed. Mit akarsz megtudni még???!?

2020. júl. 30. 09:45
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!