Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?
Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.
Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....
Ez jó kerdes volt!!
Kar, hogy nincs rá jó válasz!
En ugy gondolom,ha valaki a párom,annak mindenben segítek az utolsó erőmig,vagy forintomig!
S mi van akkor ,ha az is elfogy?
Az ebben az egeszben a szomorú,hogy egy kisgyerek all a vita közepen,aki mindezt áteli!
Nem drog alkohol es dohany elvonók kellenének, hanem gyermek segélyszolgálatok,akik valós segitseget tudnak nyújtani ilyen esetben!
A mi orszagunk mindenkin es mindenen segít,csak a sajat tisztesseges de segisegre szoruló népén nem!
Álatmenhelyekre költünk meg drogosokra, a gyerekek meg eheznek, csakmert epp beteg, vagy meghalt valakie!
Mindig azt hiszik,hogy aki nem dolgozik az nem akar!!
Az orszag nyugati reszen ez kb igaz,de van olyan orszagresz, ahol 90% os a munkanelküliseg!
Az it fröcsögők többsege taknyos, akit anyu apu eltart es fogalma sincs milyen erzes a kilatastalansag!
132
Férfi munka sincs több pláne ha egészségügyi dolgok miatt korlátozottak a lehetőségek.
A gyerek az anyjával él nem velünk.
133
Sajnos itt sincs munka én azért nem haragszok páromra emiatt mert tudom nekem sem volt egy ideig pedig elvállaltam volna takarítást is de még ahhoz is protekció kellett volna,hogy bejussak.
Aki nem tapasztalja meg vagy egy állami helyen ül az nem tudja sajnos ezt. És nem irigység Csak aki ilyen helyzetben nem volt nem érzi át.
131
Nem éhezik a gyerek azért. De sajnos tényleg nemtud az apja pénzt adni neki. Amíg volt jövedelme mindig adott ,csak sajnos úgy all a helyzet náluk,hogy addig volt jó apa amíg volt pénze,ha már csóró akkor nem jó apa....
A hiba a ti esetetekben,a rendszerben van!
A meglévő gyerekeknek is kellene segíteni es nem arra költeni mindent, hogy jo sok gyerek szülessen!
Sajnos most ott tartunk irtma ki másik kérdést azóta.
Hogy az ex idejár az én házamhoz a kapu elé balhézni,meg hogy én fizessek neki már 3szor volt itt.
Fenyegetőzik,hogy páromat feljelenti...csak Nemtudom mit hisz ha feljelenti akkor több pénze lesz?!
Ha lenne oda adná!!
Belinkeled az új kérdésed, Kérdező?
Köszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!