Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Pàromnak van egy lànya előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?

Figyelt kérdés

Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.

Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....

2020. júl. 29. 09:24
 121/170 anonim ***** válasza:
76%
Olyan szempontból azért csak van közöd, hogy az apjával élsz együtt. Ha hirtelen nem lenne anyuka, apuka meg ott áll munka és egy fillér nélkül, akkor TE mit csinálsz?
2020. júl. 30. 14:51
 122/170 A kérdező kommentje:

121

Utoljára elismételni az anyuka kijelentette h semmi közöm a lányához és ne anyáskodjak így én ehhez tartom magam.

Vagy tényleg itt néhányan azt várnák a gyerekkel kapcsolatban : ne anyaskodjak ne szóljak semmit de a pénzt azt adjam oda ??!

Hat ilyen nincs!!!

2020. júl. 30. 14:54
 123/170 anonim ***** válasza:
85%

Tudom hogy működik egy bolt, anno vezettem is egyet és bizony ott is dolgoztak idős nők, meg mindenféle bajokkal. Szerintem minden megoldható, csak akarni kell. Persze kényelmesebb nekem is a klímás irodámban ülni egész nap, de ez nem csak úgy idepottyant az ölembe!

A párod is esetleg kezdhetne magával valamit amíg otthon ül, hátha értékesebb lesz a munkaerő piacon!

Vállaljon kerti munkát,nyírjon füvet nyaralókban vagy álljon be egy kertész mellé. Szedjen gyümölcsöt, menjen építkezésre..stbstb. 1000 és egy opció van, ha valaki nagyon akar. Megértem, hogy sérve van meg minden, de 1-2 hónapot biztos kibírna egy akármilyen helyen amíg nem jön jobb és nem csak a gyereke miatt, hanem miattad is,mert ő egy férfi, akinek kéne hogy tartása legyen. Mondjuk én sosem voltam az a fajta aki eltartatja magát,17 éves korom óta dolgozom. Szóval el se tudom képzelni, hogy kuncsorognom kelljen egy kóláért bárkinek, nem tudom számára ez milyen lehet. ( nyilván átvitt értelemben a kuncsorgás, de akárhogy is nézem te tartod el őt is)

2020. júl. 30. 14:58
 124/170 anonim ***** válasza:
25%

Nem érted amit kérdezek, vagy mi bajod van????

Anyuka megszűnik létezni! Nincs többet! Kész, kampec, agyőviszlát

Vagy te, a párod és a gyereke.

Abszolút nem kötelességed senkit eltartani, szerintem ezt senki nem mondta.

2020. júl. 30. 15:00
 125/170 A kérdező kommentje:

123

Nem poénból nem vállal el ilyesmit hanem orvosi utasításra meg van neki tiltva a kettő nem ugyanaz.

Nem hiányzik,hogy ettől nagyobb baj történjen. és mint fekvőbeteg legyen itthon.

2020. júl. 30. 15:03
 126/170 A kérdező kommentje:

124

Ha ahogy te szavaiddal élve : kampeca gyereket akkorsem adnák páromnak, mert jelenlegi jövedelme :0Ft tehát így biztosan nem adnák neki ha magát sem tudja fenttartani.

Én pedig nem vagyok senkije tehát nekem sem.

Más vér rokona jöhetne szóba ilyenkor.

2020. júl. 30. 15:05
 127/170 anonim ***** válasza:
39%

És a párod akkor is széttárt karral csak annyit mondana, hogy a nincsből nem tudom nevelni. A gyerek meg vígan menne akárkihez, ti meg éltek boldogan. Ez aztán a férfi, az apa!

Én nem tudom nektek mi bajotok van.

Ezek szerint a gyereket vedd úgy, hogy nem is létezik. Be ne engedd se őt, se az anyját. Ha az apja akarja látni, akkor találkozzanak ahol akarnak, esetleg ha szépen kér, adj nekik fagyipénzt, vagy gazdálkodja ki a zsebpénzéből.

2020. júl. 30. 15:13
 128/170 A kérdező kommentje:

127

Álljunk meg én nem így kezeltem a gyereket sokkal közelebbi és jobb viszonyt akartam kialakítani.

Mi utána az anyukája durván rendre utasított hogy semmihez semmi közöm akkor ne én legyen már a hibás érte.

Én elfogadtam,hogy nincs közöm és ne anyáskodjak.

És ennek ellenére igen ha találkoznak én veszek dolgokat főzök neki stb.

De szerintem ha másik része lenne feltéve a kérdésnek sokan habzó szájjal magyaráznának hogy ha az anyukája azt mondta ,nekem azt el kell fogadnom mert egy senki vagyok a gyereknek.

2020. júl. 30. 15:17
 129/170 anonim ***** válasza:
76%

Az, hogy az exnej egy idióta, az nem a te hibád, kérdező. Viszont erre nem az a jó megoldás, ha visszaidiótáskodsz, és az egész a gyerekek csattan végül.

Bármit mond az exnej, te nem senki vagy a kislánynak, hanem az apja párja, tehát ha úgy vesszük, a pótmamája. Amikor nálatok van, nem kezelheted idegenként, valamilyen szinten gondoskodsz róla, felelős vagy érte, ha tetszik, ha nem. Ő kiskorú, te felnőtt, nyilván nem hagynád, hogy forró vizet borítson magára, vagy kiugorjon az ablakon, hiába nem a te lányod.

Érthető a felháborodásod az ex viselkedésén, senki nem cáfolja ezt, de ez továbbra sem a gyerek hibája, ő a felnőttek hülyeségének a szenvedő alanya. Így is épp elég kárt okozott már az ex a viselkedésével a kapcsolatotokban a kicsivel, és pont ez volt a szándéka.

Az anyagi részt már kifejtettem hamarabb, nem a te felelősséged, de az érzelmi részen, a viszonyodon a gyerekkel kérlek gondolkodj el. Ki nem sz@rja le, mit hisztizik az anyuka? Nektek az a jó, ha jó a kapcsolatotok, a kicsinek is ez az érdeke.

2020. júl. 30. 20:39
 130/170 anonim ***** válasza:
25%
Tegnaptól jó kis csevej alakult itt ki. :)
2020. júl. 30. 22:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!