Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Pàromnak van egy lànya előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?

Figyelt kérdés

Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.

Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....

2020. júl. 29. 09:24
 111/170 A kérdező kommentje:
Már leirtam a 107-es válaszban amit mondott.
2020. júl. 30. 13:34
 112/170 anonim ***** válasza:
62%

#106 vagyok, nem tudom miért lettem lepontozva

A gyerek egy óriási anyagi felelősség is. Persze hogy senki nem tudja x évvel előre, hogy mi lesz. De ennyi erővel anyukát is kirúghatják ma és akár holnaptól lehet végstádiumú rákja is. Akkor mi van? A gyerek megy állami gondozásba?

Mindentől függetlenül nem értem az apát, aki széttárt karral csak annyit tud mondani, hogy nincsből nem tudok adni. Igazán fel lehet nézni egy ilyen férfire...

2020. júl. 30. 13:37
 113/170 A kérdező kommentje:

112 amikor megtehette oda adta ,sőt otthagyta a házat aztán most ennek issza a levét emiatt kell utólag intezni igaz az ő hibája hogy nem intézte el a közös tulajdon megszüntetését.

És tényleg nem kotekedesbol írom én sem, aki magas lovon ül az mondja azt legtöbbször amit te, ha nem a saját szememmel látom az elküldött e-maileket hogy hány állásra jelentkezett párom akkor el se hiszem ,hogy ennyire nincs lehetőség.

2020. júl. 30. 13:40
 114/170 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy szerinted magas lovon ülök, de mikor olyan helyzetben voltam én elvállaltam a sz@rt is éhbérét, mert a nullánál még az a havi 50-60ezer is több volt. Önérzetből meg nem tudok gyereket nevelni. Persze kifogásokat tudtam volna találni, hogy éppen miért nem, de inkább a megoldást kerestem.
2020. júl. 30. 13:46
 115/170 anonim ***** válasza:
83%
Arra meg még mindig nem válaszolsz, hogy szerinted mi lenne a megoldás, ha anyukát elütné egy autó?
2020. júl. 30. 13:48
 116/170 A kérdező kommentje:

114 ha az 50-60 ezer alatt a közmunkára gondolsz,arra nem vették fel, a gerincsérve miatt nem végezhet nehezebb fizikai munkát.

Beszéltünk a polgármesterrel de nem igazán volt segítőkész.

2020. júl. 30. 13:49
 117/170 anonim ***** válasza:
100%

Nem közmunkára gondolok, részmunkaidős állásom volt egy boltban. (ez mondjuk sok évvel ezelőtt volt, de szerintem bolti eladót egyfolytában keresnek)

115-re válaszolnál?

2020. júl. 30. 14:38
 118/170 A kérdező kommentje:

115

Ezt nem az én dolgom eldönteni,hogy mi lenne a kislánnyal.Ha korábban vissza olvasod az anyukája határozottan elmondta semmi közöm hozzá, ne anyaskodjak. Akkor ehhez a kérdéshez sincsen közöm.

2020. júl. 30. 14:41
 119/170 A kérdező kommentje:
Masszív kettős mérce ez és ez zavar benne legjobban, ha nincs közöm a kislányhoz rendben,de a pénzem az persze jolenne az nem büdös nekik.
2020. júl. 30. 14:42
 120/170 A kérdező kommentje:
117 boltokba beadta esetleg leírhatnad hova mert a Pennybe pl az pakol is emel cipeli a dolgokat a raktárból aki kasszázik is.És az ugye gerincsérvvel nem megoldható.
2020. júl. 30. 14:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!