Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Pàromnak van egy lànya előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?

Figyelt kérdés

Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.

Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....

2020. júl. 29. 09:24
 141/170 anonim ***** válasza:
0%

Ne panaszkodjál, ezt választottad, akkor kezdj legényemberrel! 🤷🏻‍♀️

Mellesleg ha nem adsz ami nem muszály”” párod megy a dutyiba a gyerektartás miatt aztán leshetsz..

Azt még nincs kötelezettség..

2020. aug. 5. 18:02
 142/170 A kérdező kommentje:

141

Persze hogyne. Akkor Gyerektartás bűnözőkkel lennének tele a börtönök.

2020. aug. 5. 20:53
 143/170 anonim ***** válasza:
71%

Az új törvény szerint leülhető a gyerektartás összege 5000 ft/nappal számolva. Egyébként anyuka, ha feljelenti, akkor az állam 6 hónapot is akár visszamenőleg megelőlegez, amit az állam bácsi behajt majd rögtön letiltással az apukától, ha dolgozni kezd.

Másik variáció: lemond a ház feléről anyuka javára és a gyerektartásba beszámmítatja és mikor lejárna az értéke, akkor csak onnantól fizet gyerektartást. Ez számokban: havi 40 ezer gyerektartással és a 8 milliós félház értékkel számolva kb. annyit takar, hogy már soha nem kell fizetnie utána, mert tuti felnőtt lesz már.

2020. aug. 5. 21:50
 144/170 A kérdező kommentje:

143

Az exxel úgy beszéltek hogy rendben eladják a hazat a pénzt elosztják.

De amit írtak privatban több mint érdekes. Ha a fél házra ő lakás használati díjat kérhetne most is,akkor még nem hogy ő tartozik hanem ugyanott vannak!!

Ennek fogunk utána jarni és ezúton is ezer hálám aki írta!

2020. aug. 5. 21:59
 145/170 anonim ***** válasza:
66%
Lakáshasználati díjat kérni a saját gyerekétől kvázi..... Hát ilyenbe, ha az apuka belevág, akkor inkább nem is írom le a véleményem azon kívül, hogy ő akkor nem apa, hanem csak egy spermadonor. Ez gusztustalan, mintha a saját gyerekétől venne el....
2020. aug. 5. 22:09
 146/170 A kérdező kommentje:

145 Akkor rengeteg elvált szulo az.

Vagy az apa legyen gáláns az anya meg Nembaj ha mindennek el hordja 2 hónap nem fizetés után?!!

Kettős mérce nagyon.

2020. aug. 5. 22:13
 147/170 anonim ***** válasza:
71%
Ha te leszel az anyuka helyében megérted. Érzéketlen...
2020. aug. 5. 22:53
 148/170 A kérdező kommentje:

147

Mindenki pénzből el így ez nem érzéketlenségről szó.

Ha az anyuka tud idejárni ordibálni,hogy neki jár akkor a lakáshasználati díj is jár jogosan.

Eddig akkor párom volt a kedves hogy nem kérte.

De most ugyis az eladás lesz a cél és pénz megosztása.

2020. aug. 5. 22:56
 149/170 anonim ***** válasza:
72%
Azért a lakáshasználati díjat és a gyerektartást ne vegyük már egy kalap alá. Mégis milyen apa az olyan, aki egy ilyet bejátszik? Azért azt ne felejtsd el, hogy az ex több mindent lerak arra a bizonyos asztalra a gyerek irányába. Gondolom az már nem tetszett volna, ha egész nyárra lepasszolta volna nektek a gyereket, ha már az apuka nem dolgozik. Attól az ex anyuci még nem lesz szemét, mert igényt tart a gyt-re. Ki tudja, hogy az exnek egyáltalán mennyire számít havi szinten a gyt. Főleg, hogy ti ezt meg sem kérdezitek tőle, de azt tudjátok szajkózni, hogy 0 forint van.
2020. aug. 5. 23:37
 150/170 A kérdező kommentje:

149

Miért ha az ex azt mondja szüksége van rá,akkor páromnak nem 0Ft-Ja lesz? Az igazat mondtam!

Vigyáz rá ha szükséges és ilyenkor ezt én finanszíroztam, de ennek sokszor kötekedés lett a vége így már ritkábban. ( kötekedés értsd miért az volt a kaja,minek az édesség ,miért nem vitte el strandra ....ilyen dolgok.)

2020. aug. 6. 05:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!