Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?
Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.
Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....
Ne panaszkodjál, ezt választottad, akkor kezdj legényemberrel! 🤷🏻♀️
Mellesleg ha nem adsz ami nem muszály”” párod megy a dutyiba a gyerektartás miatt aztán leshetsz..
Azt még nincs kötelezettség..
141
Persze hogyne. Akkor Gyerektartás bűnözőkkel lennének tele a börtönök.
Az új törvény szerint leülhető a gyerektartás összege 5000 ft/nappal számolva. Egyébként anyuka, ha feljelenti, akkor az állam 6 hónapot is akár visszamenőleg megelőlegez, amit az állam bácsi behajt majd rögtön letiltással az apukától, ha dolgozni kezd.
Másik variáció: lemond a ház feléről anyuka javára és a gyerektartásba beszámmítatja és mikor lejárna az értéke, akkor csak onnantól fizet gyerektartást. Ez számokban: havi 40 ezer gyerektartással és a 8 milliós félház értékkel számolva kb. annyit takar, hogy már soha nem kell fizetnie utána, mert tuti felnőtt lesz már.
143
Az exxel úgy beszéltek hogy rendben eladják a hazat a pénzt elosztják.
De amit írtak privatban több mint érdekes. Ha a fél házra ő lakás használati díjat kérhetne most is,akkor még nem hogy ő tartozik hanem ugyanott vannak!!
Ennek fogunk utána jarni és ezúton is ezer hálám aki írta!
145 Akkor rengeteg elvált szulo az.
Vagy az apa legyen gáláns az anya meg Nembaj ha mindennek el hordja 2 hónap nem fizetés után?!!
Kettős mérce nagyon.
147
Mindenki pénzből el így ez nem érzéketlenségről szó.
Ha az anyuka tud idejárni ordibálni,hogy neki jár akkor a lakáshasználati díj is jár jogosan.
Eddig akkor párom volt a kedves hogy nem kérte.
De most ugyis az eladás lesz a cél és pénz megosztása.
149
Miért ha az ex azt mondja szüksége van rá,akkor páromnak nem 0Ft-Ja lesz? Az igazat mondtam!
Vigyáz rá ha szükséges és ilyenkor ezt én finanszíroztam, de ennek sokszor kötekedés lett a vége így már ritkábban. ( kötekedés értsd miért az volt a kaja,minek az édesség ,miért nem vitte el strandra ....ilyen dolgok.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!