Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Pàromnak van egy lànya előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pàromnak van egy lànya előző kapcsolatból,nekem kell valamit fizetnem ?

Figyelt kérdés

Parom elvesztette a munkájàt, nincs jövedelme,és most az exnej ide hozta a gyereket,hogy legyen nálunk majd meg stb.

Mikor jelenleg páromnak is én segítek mert amit kap nem elég semmire sem, nem fogok egy idegen gyereket is eltartani,Nemtudom Mit kèpzel ez a nő.Nekem is rossz ez nyilván jobb volt két keresetből élni .....

2020. júl. 29. 09:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/170 A kérdező kommentje:

28

Az nem szolidaritás, hogy eltartom őt ,vásárolok a gyerekének olyan csokit amit szeret meg főzök szintén amit szeret? Nekem ettől többre a plusz gyerek eltartására nincs pénzem.

2020. júl. 29. 10:37
 32/170 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező

Akkor minek kezdtél gyerekes férfivel? hm? Ha valaki valakivel összeköltözik evvel jár. Neked kell most helytállni addig amig a másik ne talál munkát.

Neked, nem másnak, és nem annyiból áll, hogy veszünk egy csokikát, meg főzőcskézünk, hanem egyedül viszed a családot, mert a másik ember bajban van és neked kell átvenni a helyét. Tetszik érteni. Neked nem másnak, ha már összeköltöztél valakivel.

Ez a család. Nem az, hogy rázzuk magunkat, kis főzőcskézés, kis csoki-de amúgy mossuk a kezünket bajban, meg többet egy fillért nem vagy hajlandó áldozni:D A hét vicce. És csodálkoztok hogy egy valamire való épkézláb kapcsolatot sem tudtok hosszútávon kicsikarni magatokból? Én nem csodálkozom. Azon se csodálkozom, hogy a fazonok inkább az egyedüllétet válasszák mint egy ilyen bábut.

2020. júl. 29. 10:42
 33/170 A kérdező kommentje:

32

Te elvagy tévedve, a saját gyerekemért ( ha lenne ) vagyok felelős nem pedig máséért. Egyszer is kikérte magának az ex,hogy van anyukája (mikor a gyerek rajzolt nekem egy szíves képet )

Nekem nem dolgom ennnyit sem adni ezt is azért adom mert úgy gondolom.

2020. júl. 29. 10:48
 34/170 anonim ***** válasza:
100%

32-es, abban igazad van hogy egy elvált pasi exanyucival meg a kölykükkel ezzel jár és benne van a pakliban.

Viszont semmi köze hozzá, NEM KELL eltartani egy idegen gyereket.

A "család"-hoz meg végképp nincs köze. Nem köteles pénzelni más kölykét meg exanyucit.

Viszont egy ilyen pasi mellett ez is benne van a pakliban.

2020. júl. 29. 10:49
 35/170 A kérdező kommentje:

32

Ha az egyedüllétet választaná, akkor nem lenne hol laknia és mit ennie vagy mehetne az anyukájához 300kmre ha befogadja.

Akkor meg azon sírna az exe,hogy 300kmről aztán annyit sem tudna megoldani,hogy vigyázzon rá amikor kell.

2020. júl. 29. 10:50
 36/170 anonim ***** válasza:
21%

Az a gyerek azzal a férfivel akivel együtt élsz az egy. Érted. Feltudod fogni. Egy. Ha már valakivel összeköltöztél-ami ugye nem kötelező senkinek.

Neked nem tanították meg, hogy mi az hogy család? Nem rongyrázás, és kirakat, hanem valódi család. Nem? akkor tanuld meg.

2020. júl. 29. 10:51
 37/170 A kérdező kommentje:

Meg eléggé kijön a kettős mérce itt sokszor megmondják ha az anyuka új férje nem akar pénzt adni hogy annak semmi köze a gyerekhez

Nos nekem sincs,valamennyit mégis segítek és az sem jó hanem az ember a kisujját nyújtja és a karja kellene.

2020. júl. 29. 10:52
 38/170 anonim ***** válasza:
3%

Nem a Gyíkon éled az életed, hanem a való életbe, és ott kéne most helytállni, de mint látható szépen elhasaltál. Az ember nem a kora alapján felnőtt, hanem az ilyen helyzetekben mutatkozik meg ki kicsoda.

Eddig a leckéből bukásra állsz.

2020. júl. 29. 10:55
 39/170 A kérdező kommentje:

36

Nem egy vele.

Ha emiatt hasaltam el mert nem tartok el egy gyereket akihez közöm nincs akkor vàllalom. Ide tényleg idevágna az amit belinkeltek másodiknak eltartani el kell de közöm nincs hozza és nem nevelhetem?!

Másrészt ha akarnám ezt vállalni sem tudom megoldnai anyagilag és a saját keresetemet ami az enyém én osszam már be.

2020. júl. 29. 11:01
 40/170 anonim ***** válasza:
12%
Csak csendben megkérdezem: belőled milyen anya lesz? De most komolyan, aki így áll egy kisgyerekhez? abba jobb nem belemenni. De a kutyámat nem bíznám rád nyugodt szívvel ilyen megnyilvánulások után.
2020. júl. 29. 11:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!