Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy barátomat elhagyta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duana kérdése:

Egy barátomat elhagyta a felesége. Amikor megtudta, hogy az exe évekig csalta, felerősödött benne a bizalmatlanság. Attól fél, hogy az új kapcsolatában is csalódik majd, ezért alkalmi kapcsolatokat keres. Természetes ez a folyamat? Elmúlik magától?

Figyelt kérdés
Bizalomvesztés, válás feldolgozás, alkalmi kapcsolatba menekülés, rossz megküzdési stratégia

#válás #kapcsolat #megcsalás #bizalmatlanság #rossz megküzdési stratégia #érzelmi gát
tegnap 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
SOHA nem szabad nőben bízni!
tegnap 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Veletlenul nem te vagy az aldozat? Baratkemt allitid kizben te vagy.
tegnap 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Na ja, szerintem el kell ezt engedni, a nők semmivel nem jobbak, ha félrelépésről van szó.
tegnap 14:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok az áldozat, én a női nemet képviselem. Szóval csak finoman a szidalmakkal. :)

Kettes, mi a második mondat magyarul?

tegnap 15:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy barátnak próbálod magad beállítani, közben meg te vagy az, akivel történt.
tegnap 15:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Irreleváns a lényeget illetően. Tudsz valódi választ a kérdésekre?
tegnap 15:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez miért lenne rossz megküzdési stratégia? Inkább a tanulási folyamat része. Ha még mindig akarna feleséget, az azt jelentené, hogy nem tanult eleget a válásból.

Idővel lehet, hogy rájön, az alkalmi kapcsolatoknak sincs semmi értelme.

tegnap 16:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért tartom rossz stratégiának, mert van rá esély, hogy közben tovább sérül ahelyett, hogy a folyamat lezárását segítené elő.
tegnap 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Valahol természetes reakció, van is benne némi logika. Én is voltam az ő helyében. Lehet kicsit hagyni kell alkalmi kapcsolatokban lenni. Vagy rájön, hogy neki az kevés hosszú távon és önmagától talál vissza a tartós párkapcsolatba, vagy akár kell majd neki terápia, persze ezt ő kell elismerje magának (nekem is kellett idő, míg beláttam).
tegnap 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!