Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi tönkre az alaptalan féltékenykedés a kapcsolatot?
1/ Mert alaptalan.
2/ Mert nincs bizalom.
3/ Mert örök feszültség.
4/ Mert nincs harmónia.
5/ Mert nincs szeretet, csak birtoklási vágy.
6/ Mert a féltékeny párod örök gyanakvó, ezért meg kell gondolnod, hogy mit, mikor, hogyan mondasz neki.
7/ Nem a társad, nem számíthatsz rá.
8/ Mert határtalanul önző és korlátolt.
Mert az ilyen kapcsolat kilátástalan, perspektívátlan BÖRTÖN.
Bennem végleges törést okozott. Amikor nap mint bizonyítanom kellett, hogy nem igaz az, amivel megvádol, egy idő után kikészítő. Ha ez ilyen, akkor kell a francnak kapcsolat. Inkább maradok egyedül.
N
Attól függ kiépítetted-e az elején a bizalmat a másik felé ugyertem nem tartották a kapcsolatot az exeddel, más csajokkal, pasikkal. Ha az elején ezeket csináltad akkor valszeg nincs bizalom. Azt kellene kiépíteni. Nyilván vannak féltékeny típusok és vannak akik kevésbé mutatják ki. Én azt vallom hogy ha a kapcsolat elején még van alapozva, akkor nincs féltékenykedés.
F
Miért teszi tönkre a kapcsolatot?
Elég buta kérdés. Miért ne tenné tönkre?
Az embernek egy idő után elege lesz a folyamatos gyanúsítgatásokból. Hogy megyünk az utcán, szembe jön egy nőismerős, aki valaha régen talán tetszett is, és már ideges vagyok, hogy ha ráköszönök, megint cirkuszolni fog a barátnőm. Ha meg még három mondatot váltunk is egymással, még inkább.
A féltékenykedés az önbizalomhiányos emberek sajátja, akik állandó kontroll alatt akarják tartani a párjukat. Ilyen szerintem csak egy mazochistának kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!