Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Már 3 éve nem sexeltünk mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 3 éve nem sexeltünk mert inzulin rezisztens es nem áll fel neki. Viszont:folyamatosan azt mondja nemoskára 1-2 honap(ezt már régóta mondja) es gyereket akar(kistestvért) , én pedig válni akarok mert le se sz.ar. Mennyire vegyem komolyan?

Figyelt kérdés

Hogy gondolhatja komolyan azt hogy legyen még gyerekünk amikor szinte napi szinte napi szinten veszekszünk, nemis töltünk minőségi időt egymással, minőségi beszélgetések nincsenek csak 1-2sztori , a törődést is csak tőlem várja pedig ö a gyerekszületés óta le se sz.ar, de folyamatosan elvárná a törődést amikor elutasító volt anno pont ezért en már nem kozeledtem es eltavolodtunk szexuálisan.

Ti mennyire tartanátok ki ezek után?

(Csinál kezeléseket amitől jobban van és tényleg rendbe fog jonni, de nekem ez a 3év sok volt )

jan. 23. 00:17
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
(nincs elhizva, normál testalkat
jan. 23. 00:18
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Magára gondol nem akar egyedul megrohadni inkabb gyorsan csinálna egy gyereket is ebbe a beteg életébe.
jan. 23. 00:21
 3/11 anonim ***** válasza:
5%
Ja már meg is csinálta. Hát semmi gyermekvédelem nincs akkor benned sem.
jan. 23. 00:22
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

A nyelve meg az ujja se áll fel? Vagy a szex is egyedül arról szól, hogy neki jó legyen?

Hosszú éveken át voltál türelmes, de ezt nem érdemes tovább húzni.

jan. 23. 05:53
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
A szavaidból én azt vezsem, le, hogy nálad már megvan a döntés, és csak kínlódsz. Magadat kellene komolyan venni, és azt, hogy egy életed van neked is. Ez így nem élet, hanem vergődés részedről.
jan. 23. 06:08
 6/11 anonim ***** válasza:
16%

1) A szex nem a minőségi időt jelenti.

2)A férjed beteg, erről nem tehet. Bezzeg ha te lennél frigid meg beszáradva, akkor fel lennél háborodva, ha a férjed nyaggat a szexel.

Van már vibrátor, meg 50 féle módon kielgéthíthet, így intim kapcsolatba kerültök, de te is magadat. Úgy érzem te csak az orgazmus hiány miatt vagy feszült.

Beszéld meg a férjeddel, hogy neked igényed lenne rá, vegyél egy dildót/vibrit/bármit és játszadozzatok. Nem hsiezm el, hogy ezt 2025-ben nem lehet megoldani 🙄

jan. 23. 08:25
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

Ha több éve fennáll ez a dolog akkor inkább válni kellene.

Nyilván nem könnyű de a döntést még kell hozni.

jan. 23. 08:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nem mindenki olvasta végig amit írtál. Itt nem csak az a gond, hogy nincs szex. Csak vita van, ennek így semmi értelme. A gyerek dolgot végképp nem értem ha impotens, hogyan?

Te már döntöttél, vidd véghez.

Nálunk is vannak merevedési gondok de nem nagy. Azon kívül imád engem, van intimitás, ölelés, szeretet kinyílvánítás.

Nálatok már nincs semmi ami összetartson.

jan. 23. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem kell leélni egy életet boldogtalanságban. Fiatal vagy még ahhoz.

Egy gyereketek már van. Ilyen házasságba ne szülj másodikat, habár ha impotens a férjed, nem könnyű elképzelnem, mégis hogyan eshetnél teherbe.

Nehéz és fájdalmas lesz elválni, de kapsz egy újabb esélyt a teljes boldog életre.

Erőt és kitartást kívánok.

jan. 23. 12:24
 10/11 A kérdező kommentje:

6# elkapkodva írtál vmi ami épp eszedbe jutott, de nem olvastad el a lényeget.. Hogy nem törődik velem , eszre se vesz mint nőt, nem ragoztam de nincs se kényeztetés semmi.

A vibrator szarság mind marhaság, mert nem az orgazmusról írtam .

7# teljesen igazad van.. most lehet nem áll fel neki, de szokta mondani hogy van amikor már jobban van es kezd kívánni mert odafigyel az etkezesre es vmi kezelést is csinál.

De ráharaptál a lényegre hogy a törődés nincs meg..

4# igen, ez az, hogy semmilyen kényeztetésre nincs kedve..

És ez az ami miatt elgondolkodtam a váláson, mert sztem jogosan teszem fel a kérdést hogy ha nincs is sex, miért nincs más legalább, es meddig kellene még várnom..?

jan. 23. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!