Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rajtam kívül van itt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajtam kívül van itt még valaki aki a visszautasításra teljes mértékben rezisztens lett és nem tud félni tőle?

Figyelt kérdés

Eddig a Földön csak három embertípus akart velem szexelni:

- Egy pszichiátriai eset (nárcisztikus személyiségzavarú nő, ő vette el a szüzességem)

- Prostik

- Homoszexuális férfiak (hetero vagyok)

Rajtuk kívül az egész bolygón eddig mindenki visszautasított. Ezt pedig már teljes mértékben megszoktam. Már olyan szintem nem tud zavarni ha visszautasítanak, hogy már az utcán és buszon is vadidegeneknél is bepróbálkozom, ami persze kudarc szokott lenni, de valahogy egyáltalán nem érzem megalázónak a helyzetet. Sokszor meg is lep, hogy el is marad bármiféle nyilvános megszégyenülés. Néha már titkon várom, hogy nyilvánosan megalázó módon utasítsanak el, mert engem már az sem tudna zavarni...

Mivel már teljes mértékben rezisztens lettem a visszautasításra és egyáltalán nem tudok félni tőle, ezért elgondolkodom, hogy mi történik majd akkor, ha lesz valahol a Földön egy nő, aki viszont majd tényleg nem utasít el? Szerintem annyira hihetetlen lesz a helyzet, hogy nem fogom majd tudni hova tenni...

2019. máj. 29. 19:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem te egyenesen keres azt, hogy bántsanak. Rossz gyerekkorod volt? Egy pszichológus jól jönne neked.
2019. máj. 29. 19:22
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem tudok mit csinálni, hogy a normális nők ne utasítsanak mindig el.

De nem bánom ha bántanak, mert ha túlélem a bántásokat, akkor majd megerősödöm tőlük. Nietzsche is mondta, hogy ami nem öl meg az megerősít.

2019. máj. 29. 19:25
 3/13 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, te is ugyanolyan beteg vagy, mint Balázska.
2019. máj. 29. 19:53
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Én már nem az elutasítástól félek, hanem attól, hogy alapjaiban megváltoznak pár év után. Volt, amelyik nő több év után lett jófej szerény kedves csajból öntelt tuskó "világközepevagyok" ember. Ezt nem szeretném átélni újra.
2019. máj. 29. 20:35
 5/13 anonim ***** válasza:
88%
Ez igazából legenda. Valójában nem a visszautasítástól félünk, hanem pont ellenkezőleg. Ha sikerül, és a nyakunkba kell venni egy kapcsolattal járó összes stresszt, nyűgöt, extra feladatot. Ha ezt felismered, nem is fog annyira izgatni a dolog.
2019. máj. 29. 22:41
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Neked már a visszautasítás hiányától kellene félned. :))
2019. máj. 29. 23:07
 7/13 A kérdező kommentje:
amúgy még mielőtt valaki félreértené: A nárcisztikus nőt leszámítva mással nem szexeltem még (vele is csak annyiszor, amit fél kézzel is meg tudok számolni). Mivel más nők egyszerűen mindig visszautasították a közeledésemet. Egyedül a fent említett prostik és meleg férfiak közeledtek csak felém - vagyis csak olyanok, akik meg nekem nem kellenek...
2019. jún. 3. 16:55
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Közel 50 felejthető kapcsolaton vagyok túl. Mivel pedig fénykoromban is átlag 8-10 próbálkozásra jutott egy siker, könnyű kiszámolni, hogy hány visszautasításban volt részem.

Na és? Michael Jordan teljes pályafutása során 32,7%-os sikerszázalékkal dobott kosárra. Ha megnézed, ez azt jelenti, hogy 1000 dobásból 673 ment mellé. Akkor ki vagyok én, hogy ne engedhetnék meg magamnak néhány fiaskót?

2019. jún. 3. 17:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem 11 ajánlatot tettek melegek 2018-ban, 3-an fizettek is volna WTF!

Idén 27 visszautasítást kaptam hölgyektől, ebből 2 volt normális hangvételű "Van barátom", "Most nem szeretnék kapcsolatot, bocsi" , viszont a többit, ha leírnám kitiltana az oldal :)

A megmondóemberek néhány kérdésnél írták, hogy ők nagyon jó tanácsokat adnak, de a loserek nem fogadják meg őket...

Gondoltam OK, legyen és kikértem a tanácsukat:

-Merj odamenni! (OK, eddig is megvolt)

-Adj le 100kg-ot kövér disznó! (OK, de 182cm és 80kg vagyok)

-Fizess be 100 000-et a számlámra és megmondom a tutit. (NO THX)

-Légy te az alfa! (???)

-Legyél b***zi! (NO THX)

-Kapd be a f***szomat! ( NO THX)

Ezek után pedig 3-an kiírták, hogy megint nem fogadta meg a LOSER a tanácsukat :)

2019. jún. 6. 16:12
 10/13 anonim ***** válasza:
8: Ez hogy jött össze? Gondolom kapcsolatot nem minden nőneművel akarsz, csak aki igazán megmozgat. Ilyen nőből ha van 5 egy évben, akkor sokat mondok. Minden 10. jön össze tehát 2 évente egy.... Azt mondod 50 ilyened volt. Tehát legalább 115 éves vagy, ha 15 éves korod óta érdekel a dolog......
2019. jún. 6. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!