Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül van itt még valaki aki a visszautasításra teljes mértékben rezisztens lett és nem tud félni tőle?
Eddig a Földön csak három embertípus akart velem szexelni:
- Egy pszichiátriai eset (nárcisztikus személyiségzavarú nő, ő vette el a szüzességem)
- Prostik
- Homoszexuális férfiak (hetero vagyok)
Rajtuk kívül az egész bolygón eddig mindenki visszautasított. Ezt pedig már teljes mértékben megszoktam. Már olyan szintem nem tud zavarni ha visszautasítanak, hogy már az utcán és buszon is vadidegeneknél is bepróbálkozom, ami persze kudarc szokott lenni, de valahogy egyáltalán nem érzem megalázónak a helyzetet. Sokszor meg is lep, hogy el is marad bármiféle nyilvános megszégyenülés. Néha már titkon várom, hogy nyilvánosan megalázó módon utasítsanak el, mert engem már az sem tudna zavarni...
Mivel már teljes mértékben rezisztens lettem a visszautasításra és egyáltalán nem tudok félni tőle, ezért elgondolkodom, hogy mi történik majd akkor, ha lesz valahol a Földön egy nő, aki viszont majd tényleg nem utasít el? Szerintem annyira hihetetlen lesz a helyzet, hogy nem fogom majd tudni hova tenni...
"Nem tudok mit csinálni, hogy a normális nők ne utasítsanak mindig el."
De tudnál tenni ellene. A sportos test szexi -> edzés
A tanult ember szexi: -> tanulás
És máris lennének nők akik megállnak neked.
Viszont senki nem akar siránkozó emberrel kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!