Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F

Figyelt kérdés

Nem akarom magam fényezni, de mégis.

Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.

Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.

Pályakezdőként ennyit keresek.

25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.

A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.

Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.

Mit tennétek ha a helyemben lennék?

ma 10:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/126 A kérdező kommentje:
Prostik köszi nem az én kategóriám.
ma 10:29
 2/126 anonim ***** válasza:
35%
Milyen diplomád van? Váltás nem opció? Ha nem piacképes, akkor tanulj valami szakmát, nyelvet.
ma 10:31
 3/126 anonim ***** válasza:
81%

Nagy gáz.

Lányok udvaroltak neked, te meg azért elutasítottad a szexet velük, mert nem tudnád őket eltartani. Normális férfi egyszerűen megdugta volna őket.

Kérdező, te vagy aszexuális vagy, vagy látens meleg.

ma 10:32
 4/126 anonim ***** válasza:
90%
nem azért vagy szűz, mert keveset keresel, hanem mert a diplomád ellenére buta vagy, mint a föld. Őszitnén szólva nem a 310 miatt nem kellenél, hanem mert süt belőled az önsajnálat.
ma 10:35
 5/126 A kérdező kommentje:

Azért utasítottam el, mert vagy nem indítottak be szexuálisan, vagy hót buta volt. Akivel kölcsönös volt a szimpátia, ők komolyat akartak volna, ahogy én is, nem fogom kihasználni.

Pláne, hogy van köztük jó barát is. Ha nem ilyen helyzetben lennék, már léptem volna.

ma 10:36
 6/126 A kérdező kommentje:
A négyes cuki!😚🫣
ma 10:37
 7/126 anonim ***** válasza:
81%
Tehát mindenkire volt valami kifogás. :-)
ma 10:38
 8/126 anonim ***** válasza:
81%
Más személyiségbeli vagy mentális problémád lehet, amit ezzel a magyarázattal takarsz. Félsz nyitni az emberek felé, vagy erős megfelelési kényszered van, tartasz az intimitástól, rossz az ilyen irányú önbecsülésed, vagy ki tudja. De egyszerűbb azzal áltatni magad, hogy a pénz miatt vagy szűz, mint hogy a valós problémán dolgoznál.
ma 10:38
 9/126 anonim ***** válasza:
39%

Oké,de ha nincs ember vagy nem indít be senki,akkor mi ebben mit tudunk segíteni?

Én nem tartom gáznak,hogy szűz vagy,de ezen kívül mást nem tudok mondani nagyon:D

ma 10:40
 10/126 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy voltak akik beindítottak.

Megfelelés lehet benne, de magamra sem elég a pénz, nemhogy egy barátnőre. Ez valós probléma.

Nyelvet beszélek kettőt felsőfokon, szakmaváltás lehet jó lenne vagy külföld.

ma 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!