Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F
Nem akarom magam fényezni, de mégis.
Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.
Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.
Pályakezdőként ennyit keresek.
25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.
A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.
Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.
Mit tennétek ha a helyemben lennék?
Újra 38as vagyok de azért dolgozhatsz a személyisègeden.
Abból kell kihozni a legtöbbet amit kaptál az èlettől
Én már azért nem teszem mert megvan a párom, gyerekünk és most azért gàlyàzok( hàl Istennek eredménnyel),hogy nekünk és később a gyerekünknek minnèl könnyebb legyen .
És ahogy öregszem hàl Istennek ezek a dolgok egyre távolabb kerülnek tőlem.
Én az èlettől 3 dolgot kaptam egészséget, erőt és kitartást,de minden másért ami jó küzdöttem,hajtottam
" később a gyerekünknek minnèl könnyebb legyen "
Na ja, veheted neki minden évben az új ájfónt meg a netfliksz előfizetést, aztán ha szerencséd van odakiált, hogy "kösz!".
Nem azért vagy szűz...
Menj árufelöltőnek akkor.
Ilyen diploma, nyelveket beszélsz, akkor ne sajnáld hanem szedd össze magad.
43-as
Ha van egy kis eszed, akkor természetesen nem így alapozod meg a jövőjét a gyermekednek.
Mire fel ez a negatív hozzáállás? Személyes sérelem vagy egyszerűen szerinted minden fiatal, gyerek az hálátlan?
45.
Az emberekben nem szabad megbízni, mert úgyis a legrosszabbat teszik veled. Alapozhatod, ahogy akarod, semmit hálát nem fogsz érte kapni, és akkor majd panaszkodhatsz, hogy vajon megérte-e. Nem.
46-os
Ha a saját gyerekedben nem bízol meg, akkor veled van a baj. :(
Természetesen itt arról van szó, hogy nem játszotta még el.
ha a szüzesség elvesztése tényleg a nettó bérhez lenne kötve, akkor azért a legtöbb gimnazista, meg ösztöndíjból élő egyetemista nem nagyon szexelne :D
hagyjuk már ezeket a provokatív, incel butaság kérdéseket.
49.
30 év múlva pedig simán berak téged egy öregek otthonába, miután lepapírozza a helyi korrupt dokival, hogy az "öreg demens", nem tud magáról, ideje bezárni, a lakását és értékeit eladni, és kokainra meg felesleges idétlen technikai eszközökre (ájfón és társai) költeni a pénzt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!